Lækker luksus i Illum.

Boligmagasinet har kåret mig som diy dronning

I denne måneds Boligmagasin er jeg sammen med to skønne damer kåret som DIY-dronning. Og ja, det er da skønt…Så her kommer da lige lidt blær for det er jo ikke hver dag den slags sker….og så er det faktisk i morgen, at jeg viser endnu én upcyclings idé i TV programmet “Fra yt til Nyt” DR1 kl. 18. Det er oplagt til enhver med grønne fingre…så husk at følge bloggen for i morgen lover jeg at vise lidt mere derfra.

Boligmagasinet March 2017

Boligmagasinet March 2017

Jeg viser nogle ting du måske genkender nemlig barvognen, som jeg her viser hvordan du laver. Og så viser jeg et “peg-board” som jeg lavede til Hendes Verden for noget tid tilbage…men det hænger så fint over mit skrivebord, og jeg er vild med det og funktionaliteten, hylderne kan flyttes rundt efter behov og så er det lyse træ bare super dekorativt.

Hendes Verden no. 36 2016.

Hendes Verden no. 36 2016.

 

hv-nr36-s-91

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker luksus i Illum.