Aamann's passion for smørrebrød

Lav det selv-Linoliumstryk…

Oh yes…jeg er gået lidt i boho…70 ties…hippie mood. Først rya og nu linoliumstryk…det ender jo med at jeg flytter i kollektiv og deler tandbørste med alle…nej…det sker nok ikke…men der er noget dragende over den tids kreativitet, det var som om at man bare havde mere tid og overskud til kreative projekter…plantefarvning, syning og masser af hønsestrik…der er masser af inspiration at hente fra den tid…og nu har jeg altså kastet mig over linoleumstryk, fordi jeg var inde og kigge på den kreative webshop Makaku som havde fået disse linoliums sæt…det er jo genialt, så har du det hele og kan fluks gå i gang, når pakken er i hus.

materials for the linocut from the webshop Makaku.dk

Materials for the linocut from the webshop Makaku.dk

Jeg husker tydeligt Dea Trier Mørch’s tryk…de hænger vist stadig hos min læge…der var godt nok også mange med fødsler, nøgne kvindekroppe og børn…Men jeg tror jeg vil prøve at lave et tryk der er mere moderne i udtrykket…så der ikke går totalt rødstrømpe og kvindekamp i den.

Jeg husker at vi havde sådan nogle bræt i formningslokalet, som man lagde linoleumen på, når man skar….for det er jo skarpe sager vi har med at gøre, og det er derfor vigtigt at der er styr på pladen… og så havde jeg lige sådan et skærebræt fra CC hobby…det havde jeg lavet til en Ipad holder…så der var allerede en kant på den ene side…det limer jeg lige en liste på den anden side for så er det perfekt til underlag, når jeg skal skære mit motiv på pladen. Man lægger det ligesom langs kanten af dit bord, lægger linoleumspladen på op mod den anden kant, så det sidder fast når du skubber med dit værktøj på pladen. Meget praktisk…men jeg skal gerne vise mere, når jeg går i gang…men lige nu skal limen først tørre og jeg skal have fundet ud af hvad mit motiv skal være…så jeg kan komme i gang.

Cutting board for the linocut making.

Cutting board for the linocut making.

Makaku har været så søde at sende mig dette sæt, så jeg kan prøve det af, du får selvfølgelig min helt uforbeholdne mening om produktet, og indtil nu kan jeg kun sige, at de er hurtige til at afsende produkterne, som er af høj kvalitet….og faktisk kan du få 15 % rabat hos dem, hvis du bruger denne rabatkode PEEKABOO frem til og med d. 31/3-2017, så skynd dig ind og lad dig inspirerer til sjove krea projekter, det er jo også snart påske, måske du skal lave lidt krea dertil….de laver så mange sjove DIY’s og virkelig fine guides til hvordan du laver dem…

Her kan du se begge sider af mit skærebræt.

Jeg glæder mig til at komme i gang her i weekenden, og meget snart vise jer resultatet.

Sponsoreret.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aamann's passion for smørrebrød