Lav det selv-Linoliumstryk...

ent Copenhagen

ent Copenhagen plank table made of oak tree and their metal table legs.

Ent Copenhagen plank table made of oak tree and their metal table legs.

Ent Copenhagen

Ent Copenhagen er et forholdsvist nyt dansk interiør brand, drengene laver plankeborde der holder for livet…de kan gå i arv…hvis du er typen der tænker langsigtet. De to af drengene, Lasse Salomonsen og Kristian Gutte er vokset op i Hareskovby og er begge uddannet tømre. Tilbage i slutningen af 2014 besluttede de sammen med deres ven Alexander Ploug, at lave firmaet Ent Copenhagen. Alexander har en business uddannelse, så han supplere de to andre rigtig godt.

from your left Lasse Salmonsen, Kristian Gutte and Alexander Ploug from the danish interior brand Ent Copenhagen.

from your left Lasse Salomonsen, Kristian Gutte and Alexander Ploug from the danish interior brand Ent Copenhagen.

Skoven er deres legeplads

Egentlig startede det med deres fælles kærlighed til skoven. De ville gerne bringe glæden ved naturen ind i deres voksenliv. Idéen til firmaet kom ret spontant. Men der var ikke langt fra idé, til drengene stod på terrassen og savede og sleb et lækkert plankebord. Siden er der kommet en del borde til.

De har indtil nu haft base i Hareskov by….men det er nye tider og Ent Copenhagen har fået showroom i centrum af  København. Det åbner d. 24 marts og alle er inviterede til et lille glas og se bordene ved selvsyn. Og det kan altså godt være en god idé, da hele konceptet med disse borde er jo at hver planke er unik, der er ikke to der er ens, man prøver måske at få overfladerne og farverne ens, men det er træ og det er levende, så du vil altid kunne finde forskelligheder i træet, og lige netop det er charmen. Så kig forbi showroomet der ligger i Nørre Farimagsgade 53, 1364 København K. Her er lige et link til arrangementet d. 24 marts.

Ent Copenhagen plank table in oak tree.

Ent Copenhagen plank table in oak tree.

Facts.:

Navnet Ent stammer fra J. R. R Tolkins Ringenes Herre, hvor Enten er de levende egetræer og agere som skovens hyrde. Enten hjælper de gode med at besejre Sauron. Sauron ødelægger naturen, men træerne og menneskerne arbejder samme om at redde den.

ENT CPH er også blevet regnskovspartner hos WWF, hvilket betyder, at de hver måned donerer et beløb til WWF’s arbejde med at passe på regnskoven og træet. ENT CPH’s forkærlighed for naturen bliver bakket op af hashtagget #AllYouNeedIsWood, der benyttes på de sociale medier.
Hver gang der bliver solgt et planke bord fra Ent Cph. lover du som køber også at plante et ege træ. Så vi ikke om nogle år har en klode uden træer, fordi vi har brugt dem alle.

Ent Copenhagen sælger bæredygtige plankeborder i tre modeller og tre forskellige nuancer. Bordene er produceres i Europa og laves i tre størrelser til priser fra kr. 13.995.

Ent plank table as a desk.

Ent plank table as a desk.

Oplysninger kan også findes på

www.entcph.com eller https://www.facebook.com/entcopenhagen
Konkurrence
Lige nu køre de en konkurrence på deres Facebook og instagram side, hvor du kan vinde et sofabord, så skynd dig ind og deltag her.
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav det selv-Linoliumstryk...