Lav din egen kunst.

Såtid…det er nu du skal igang.

Ja, det er LIIIIGEEEE nu…solen brager ind ad vinduerne og de små frø vil have bedste betingelser for at komme i gang… Så hop en tur forbi Flying Tiger, de har såkasser, plantepinde, frø og meget andet godt til formålet….og vil du have ØKO frø, så kan du finde dem hos Urban garden Company, som laver en kasse udvalgt særligt til byhaver…den er SÅ fin…men det skal også siges at alle Flying Tiger’s krydderurte frø er faktisk også økologiske…men altså stort udvalg og lækker lækker emballage fra Urban Garden Co. Jeg har brugt lidt af dem begge og kan ikke sige at de ene er bedre end det andet…de spirer lystigt begge steder fra.

Remember to soak your seeds in water for peas and latyrus overnight, then they will easier sprout.

Remember to soak your seeds in water for peas and latyrus overnight, then they will easier sprout.

Ja, et godt lille tip er at lade dine frø stå natten over i vand, så spirer de hurtigere…specielt med de lidt store hårde frø som f.eks. latyrus og ærter. derudover skal du være klar over nogen frø ikke skal dækkes med jorden og andre skal…måske står det på frøposen ellers kan man altid lige google det. Jeg har lavet en lille DIY video sammen med Flying Tiger…så du lige bliver mindet om, hvor let du laver de fine plante skilte.

Nå, men derudover vil jeg da lige vise jer lidt af processen…når du skal i gang…Først laver du plantepindene til de sorter du ønsker at så….

Så er det er overskueligt hvad du har i din vindueskarm. Den fine guldsmed ( insektet) er fra Broste Copenhagen. De laver forskellige insekter…både i sølvfarvet og messing…

I love the smell of latyrus and that is always in my garden...so that is for sure a part of my selection.

I love the smell of latyrus and that is always in my garden…so that is for sure a part of my selection.

Og så skal der jo lidt krydderurter til…basilikum skal der til al den italienske pasta jeg laver…så de er også sået…og der har urban garden Co. også en rød basilikum…den skal jeg også har sået…det ser nu så pænt ud på maden…

Her er kassen med 15 forskellige sorter til din urbane have fra Urban Garden Co.

Her er kassen med 15 forskellige sorter til din urbane have fra Urban Garden Co. Og endnu en bille fra Broste Copenhagen….I love them ;-)))

Men allerede et par dage efter at jeg har sået, kan jeg se den første af de små tallerkensmækkere titte frem…dem skal man også have i sin have, fordi blomsterne er så smukke på enhver salat…så masser af dem…

small sprout peeping up from the soil.

small sprout peeping up from the soil.

Og husk når planterne er kommet op og har fået lidt størrelse skal du plante dem over i potter…som dem der står i mit lille mini drivhus (fra Ikea).

You have to pot your sprouts and let them have more space for their roots.

You have to pot your sprouts and let them have more space for their roots.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen kunst.