Såtid...det er nu du skal igang.

Spring cleaning – helt lydløst !

Man tror det er løgn….når man tænder for den her Bosch støvsuger, så siger den nærmest ingenting…Jeg elsker det…før skulle jeg nærmest gå med høreværn eller ørebøffer med alt for høj musik for at overdøve vores støvsuger…Men det er nye tider…nu bliver støvsugning en stille måske ligefrem meditativ oplevelse…Måske deraf navnet ”In’genius ProSilence 57”, den har et lyd niveau på kun 57 Dd. hvilket er mindre end en normal samtale…

This silent vacuum cleaner from Bosch works with only 57 db. which is less than a normal conversation.

This silent vacuum cleaner from Bosch works with only 57 db. which is less than a normal conversation.

Så da solen i weekenden begyndte at brage ind ad vinduerne, gik der “Dirt killer Darling” i den…og jeg ku’ ikke lade være at springe i det vildeste rengørings out-fit, et godt mash-up mellem Elvis, Fru Hyacint og en klassisk 50’er hausfrau…lidt glitter, curlere og det skinnende sorte vidunder (uden lyd) , så kørte forårs-rengøringen på skinner…

I hope that it shines through my smile, that cleaning was actually fun with the right equipment

I hope that it shines through my smile, that cleaning was actually fun with the right equipment, and even more with the fun styling.

For pludselig bliver det bare tydeligt overalt, at en grundig tur med en støvsuger og en våd klud vil gøre underværker…

Dog prøver jeg altid at finde nemme løsninger der gør det hele lidt lettere. Så jeg fandt ud af, at hvis man tager det lille børste hoved (møbelmundstykket) på og skruer ned for sugestyrken, så fungere den fremragende som støveklud i mine vindueskarme. (Er ikke helt sikker på Fru Hyacint havde godkendt den måde at støve af, men når man nu alligevel er rundt med støvsugeren, så får det hele altså en tur).

"Dirt killer Darlings" now with the new Bosch Silent In'genius 57" vacuum cleaner.

“Dirt killer Darlings” now with the new Bosch ProSilence In’genius 57″ vacuum cleaner.

Så nu er her helt rent og top lækkert….dog kunne en vinduespudsning godt lige være på sin plads….og det tror jeg altså ikke denne støvsuger kan klare, men man ved jo aldrig….tror lige jeg dobbelt checker den manual….syntes hele tiden jeg finder nye funktioner…bare sådan en lækker detalje, når ledningen skal ind….så er det næsten som om man bare skal tænke det, og så kører den ind af sig selv…har den en tankelæser funktion ??? den skal jeg også lige checke…

Så er det bare at komme i gang og få lidt forår ind i stuen…med en god duft af rent hjem…

4 hurtige tips der giver forårs-stemning i stuen.

 1. Skift puder og plaider ud til lysere farver…jeg ville gå efter lyserøde denne sæson,,,det boomer det pink i alle nuancer…både på moden og i interiøret.
 2. Så skal du skynde dig forbi din lokale blomsterhandler og købe friske blomster, eller forkæl digselv med et abbonoment fra Bloomon, hvor du hver 14 dag får leveret friske blomster direkte fra Holland… det kan varmt anbefales!
 3. Og så skal du selvfølgelig lave denne store forårsrengøring…inkl. vinduespudsning. 😉
 4. Kom masser af grønne planter i dit hjem…du kan eventuelt købe nogle hænge potter, så du får dem op, så fylder de ikke i vindueskarmen, og der vil komme endnu mere sollys indenfor.
  The beautiful pink colour that seems to be everywhere in the fashion and interior this season.

  The beautiful pink colour that seems to be everywhere in the fashion and interior this season.

  Last month bouquet from Bloomon.

  Last month bouquet from Bloomon.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Såtid...det er nu du skal igang.