Ikea pop-up shop på strøget.

Cool eggs for your easter decor.

Nu er det op over, at påsken står for døren…måske får du huset fuldt af gæster og vil egentlig gerne at der er lidt påske stemning uden at du behøver gå “farmor” amok i gult og påskeliljer… Så jeg har lavet en lille DIY for Flying Tiger, som passer perfekt til den mere rustikke og nordiske indretning…den er nemlig sort/hvid og super let at lave, så du behøver ikke stresse over den….og så er der ikke noget bedre end at få lov at kaste med lidt maling….;-)

DIY easter egg with splasheffect. For a cool nordic easter look in your home.

DIY easter egg with splasheffect. For a cool nordic easter look in your home.

Som du sikkert har gættet, kan du købe alle materialer hos Flying Tiger, og starter du med at male æggene aftnen før du skal have gæster, har du rigeligt med tid.

Du skal bruge:

-store trææg

-hvid og sort acryl maling

-en pensel

-et par engangshandsker er en god idé….

-en gammel papkasse du kan sætte æggene i når du “strinter ” på dem, så sikre du at malingen ikke komme andre steder end på dine æg.

Sådan gør du:

-start med at male dine æg hvide, du skal regne med at de skal have 2 – 3 lag

-lad dem tørrer.

-Tag dine engangshandsker på, kom lidt sort maling i en lille underkop, bland med lidt vand ( nogle få dråber er nok) så den bliver mere flydende.

-Dyb penslen i malingen og brug din pegefinger til at få hårene til at strinte maling på ægget…drej det rundt så der kommer strint over det hele på ægget. Gentag ved så mange æg du ønsker.

Black and white easter decor- it's cool, it's easy and you get a unique look to your home.

Black and white easter decor- it’s cool, it’s easy and you get a unique look to your home.

Jeg malede også nogle små æg til ophæng, men de er allerede dekoreret i forskellige farver så de kræver lige et par gange ekstra maling for at dække….men de er også ret fine.

Rigtig god påske….jeg kommer med flere påske DIY’s her i dagene op til…så fortvivl ikke hvis du mangler inspiration til alternativ påske pynt.

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikea pop-up shop på strøget.