Pink påskepynt

Get the look og vind jeans !

Gucci gør det, Marc Jacobs gør det, Tommy x Gigi Hadid gør det…de gør det alle sammen sætter badges på deres denim…Det koster bare en formue. Derfor har jeg valgt at lave en guide til hvordan du får “the look”. og dette er nogle af dem der har inspireret mig.

Marc Jacobs shrunk denim jacket with badges, tommy x Gigi Hadid collection and streetstyle found on Pinterest.

Marc Jacobs shrunk denim jacket with badges, tommy x Gigi Hadid collection and streetstyle found on Pinterest.

Og du kan faktisk vinde et par jeans og en denim pencil skirt fra jeansfirmaet Bessie. se mere om det længere nede i indlægget.

Men når du skal i gang med dette projekt er det vigtigste fede badges, og denim med en perfekt pasform. Jeg kan rigtig godt lide Marc Jacobs jakke, der ligner den er lidt for lille eller krøbet i vask…så derfor har jeg fundet en slimfit jakke med lidt stretch fra Bessie (den hedder Kelly)…Og hvor finder man så et stort udvalg af super cool bagdes…det gør man hos Stoff og Stil. De har alt fra de sjove, søde til de mere rå.

denim from Bessie and iron-on badges from Stoff & Stil.

Denim from Bessie and iron-on badges from Stoff & Stil.

Jeg har valgt at stryge en stor papegøje på ryggen, dette er et nitte motiv, altså ikke en “lap” man syr på, men små sten der skal stryges på.

Step by step guide how to iron on the badges and the stud motif.

Step by step guide how to iron on the badges and the stud motif.

Sådan gør du :

 • du starter med (til nitte motivet) at stryge, hvor motivet skal være til stoffet er godt varmt, uden du brænder det af eller misfarver det. ca. 10 sek. Så fjerner du den hvide folie på bagsiden af dit motiv.
 • nu placere du motivet på det forvarmede stof. Læg et klæde over. Stryg på klædet i ca. 30 sek. vend det om på vrangen og stryg også her i ca. 30 sek.
 • Lad jakken ligge fladt så motivet kan køle af, når det er helt koldt kan du fjerne den gennemsigtige folie.

Husk når du vasker det fremover, at så vil det være en god idé at vende vrangen ud, og lægge jakken i vaskepose, så du beskytter dit nittemotiv så meget som muligt, og max. 40 grader.

De andre strygemærker kræver ikke andet end at du stryger på dem uden damp og herefter lader dem køle før du begynder at bukke stoffet. Du kan fornemme når limen er opløst og de sidder fast, så det er super let.

Kelly jacket before I started costumizing it with badges.

Kelly jacket before I started costumizing it with badges.

Kelly jacket before I started costumizing it with badges.

Kelly jacket before I started costumizing it with badges.

The finished jacket with my choice of badges.

The finished jacket with my choice of badges. The flowers are from Bloomon

VIND

Bessie jeans har været så søde at dele ud af deres jeans, der har det helt rette fit, hvis man som jeg har lidt til gaden eller gården…kan ikke huske om det er det ene eller andet…men måske du kan nikke genkendende til det ;-). Og selvom du ikke kan, så sidder deres jeans super godt pga. de alle har stretch i, så de smyr sig perfekt om kroppen. Og nu kan du altså blive den heldige vinder af et par SLIM jeans og en Nelly pencil skirt. Her har jeg gjort Slim jeansene lidt mere rå ved at pille oplægning op forneden, så de kommer til at trævle…det kan jeg godt lide, men det bestemmer du selv om du vil gøre, hvis du vinder dem.

SÅDAN VINDER DU:

 1. Fortæl i en kommentar her hvad der gør dine yndlingsjeans til de bedste…er det farven, vasken , fittet, detaljerne eller noget helt andet ?
 2. Og skriv hvilken størrelse du bruger i jeans og nederdel, så vi ved hvad der skal sendes afsted hvis du er heldig…
 3. Følg min blog på bloglovin’ eller Facebook eller på Bloggers delight. Og skriv i kommentaren hvor du følger med…

Jeg finder en vinder i næste weekend d. 23/4-2017 kl. 20.

Bessie jeans before I costumized them, and me wearing them on one of the first spring days...and the hem after i opened them.

Bessie jeans Slim before I costumized them, and me wearing them on one of the first spring days…and the hem after i opened them.

Du bestemmer jo selv om du går all-in og sætter en masse badges på eller vil være mere diskret, som jeg har været på skirtet…men jeg skal ikke udelukke at der løbende kommer flere på.

The Nely pencil skirt got a little Pony on the backpocket and icecream on front...

The Nelly pencil skirt got a little Pony on the backpocket and icecream on front…

Nelly pencil skirt with stretch from Bessie Jeans.

Nelly pencil skirt with stretch from Bessie Jeans.

Det gode ved de her badges er, at man kan blive ved og ved…så når man pludselig finder et fedt badge er det bare at beslutte, hvor på nederdelen eller jakken det skal være…

Håber I får lyst til selv at gå i gang…og jeg vil syntes det kunne være rigtig sjovt at se hvad I laver…så send endelig billeder eller tag mig på jeres instagrambillede, hvis I laver noget med badges eller noget på Bessie’ jeans. Min instagram profil hedder @peekaboodesign_lenenissen

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

22 comments

 • Carita Lehtonen

  Sist ut här! Cross my fingers. Favoritjeansen ska sitta som smäck, troligtvis har de ganska hög midja och lite lagom stretch. Gillar när de är nya, har lite lagom sliten finish – ungefär som Bessie jeans. Kul att du nappat på detta, känner mig lite inspirerad. Ett par rosa flamingos på bästa jeansjackan, skulle ge den ny sommarlook ala 2017 direkt! Jag är storlek 40 eller medium. Med vänlig hälsning Carita.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Lækker præmie, for mig er fittet det vigtigste når jeg vælger jeans.
  Jeg tror jeg ville kunne passe en str. W32″/L32″ i jeans og nederdel i str. M.
  Jeg følger på bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leafysmoothie

  Jeg mangler favorit-jeans og er på jagt, jeg ville sige pasformen er vigtigst og at de er gode at have på. Først derefter kommer detaljerne som du jo desuden viser at man selv kan sætte præg på: Smart!
  Følger med og især på Instagram hvor jeg nyder dit feed hver dag.
  Strl 38 eller 30/32 i tum.
  Good weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Jeg bruger BESSIE str 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Pasformen betyder meget og et par jeans kan piftes op med næsten alt. Jeg kan bedst lide farvede t-shirts og fede tørklæder.Str. L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg har netop købt nye Jeans fra “Bessie” og det er helt klart pasformen der er i top for mig 🙂 Sidder perfekt på mig. Men også kvaliteten er virkelig god! Bruger str. 42/32 i bukser, – og i nederdel L. Følger dig alle steder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birgit vang larsen

  Pasformen er det allervigtigste
  Str W30/l32 eller 42

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne krogstrup

  Bedste jeans er højtaler og bløde i stoffet. Str. 31 talje (40) 32 længde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Pasformen og farven er det vigtigst for mig.
  Jeg bruger str. 38 eller 29/31 – agtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Følger på bloglovin og elsker en god pasform der er høj i taljen str.32/31 og str. M/40

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Vildt lækker præmie, årh hvor ville det være super skønt at vinde nye jeans;-)
  Og sjovt at se ideer til at pifte tøjet lidt op, så flot;-)
  Jeg bruger str. 28/34
  Og følger med på Bloglovin og IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Hvor er det altså en sjov måde at pifte garderoben op på. Mine favoritjeans er fra Gestuz. De sidder super godt – numsen bliver bar lidt strammere når jeg har dem på 🙂 Jeg bruger str 40 eller 32/32. Følger dig på Bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanette Cohn

  Hov glemte at sige at jeg følger med på FB 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er elsker mine cowboybukser som jeg i mørkeblå fordi de sidder flot ( ja jeg taber lige 5 kg når jeg har dem på 😉 ) og så er de samtidig meget behagelige.
  Jeg har endnu ikke prøvet badges men det lyder spændende med do it yourself metoden 🙂
  Jeg bruger en str.38/M i bukser og nederdel 🙂

  Kunne jo være dejligt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Elsker mørke jeans ❤ men et vægttab (-60 kg) har gjort mig mere modig. I min verden skal jeans sidde som støbt både på numse og lår og så helst med stretch..så er det fedt hvis der er masser af detaljer søm lynlåse og nitter, er vild med alle de mærker der er på tøjet nu 😍😍 er str 27

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Vibeke Tvede

  Det ene par pulz jeans str 28 jeg har er sort, og gået et lille hul ved lægmusklen og forvasket. De bedste bukser jeg har og er vild med dem. Følger dig på blogging og fb
  Vil elske at vinde den flotte præmie og håber den finder vej til mig ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Afif

  Hmm, jeg elsker sorte stramme jeans, men alligevel nogen man kan bevæge sig rundt i, da jeg synes det passer lidt med alt. Derudover er blå denim jeans også super lækre, efter min mening. Jeg bruger en str. 36 mener jeg :))
  Jeg skulle meget gerne følge dig overalt.
  Knus Line <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg er GLAD for GRÅ eller sorte jeans med stretch i, det er faktisk næsten det vigtigste. De skal nemlig gerne sidde stramt, MEN hvis der ikke er stretch i, føler jeg, at jeg bliver kvalt. Og så skal de sidde tæt hele vejen ned, også ret vigtigt. Farven er vist blevet en dårlig vane, for egentlig ville det være lidt nemmere at shoppe bukser, hvis man gad gå i alle mulige farver. Hm, måske sku’ jeg tage mig sammen og prøve noget NYT snart. Jeg er vist en str. 36 i jeans og str. s i skirt 🙂 YEAH!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bach

  Wow! Flot 🙂
  Jeg elsker sorte jeans, gerne med lidt stretch.
  Jeg bruger Str. 29/30 i jeans og M/L i nederdel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Hvor er det sejt! Ser vildt blæret ud.
  Der bedste ved mine favoritjeans er at jeg kan bevæge mig i dem. Hader hvis bukser sidder så stramt at man ikke kan bukke sig ned. Det hjælper nok heller ikke på det, at jeg er en str. Xl. Det kræver lidt ekstra af fittet. Jeg følger på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Ups glemte at sige, at jeg følger dig på Bloglovin og har liket 🙂
  Tak for at du så ofte inspirerer mig via dine tiltag her på bloggen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Ej hvor er du altid bare super dygtig og kreativ:-)
  Jeg vil gerne deltage og bruger ca. str. 40/L.
  Jeg elsker lyse jeans, gerne med lidt huller, flotte syninger og lommer, og lidt fryns for neden og ellers lidt lapper syet på, som kan gøre dem hotte. Lidt sten limet på vil også være flot.
  Ønsker dig en dejlig sidste påskedag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink påskepynt