And the Winner is.....

dansk design til folket

Nofu new danish design brand beeing launched 1. May 2017

Nofu new danish design brand beeing launched 1. May 2017

Det er nok ikke lige Bilka, Føtex og Wupti vi tænker på at checke, når der skal vælges nye møbler til stuen, entreen eller andre steder i boligen, men det vil være klogt at gøre næste gang. 1.maj præsentere Bilka nemlig et nyt samarbejde med den danske møbel designer Bertil Stam, der levere håndlavede møbler med et skandinavisk look. Bertil Stam har boet en del år i Vietman, hvor møblerne bliver produceret. Tidligere har han lavet møbler for andre større møbelproducenter som Bolia og Sofakompagniet.

NofuNofu for your hall this mirror piece is available at 1.499 d.kr.

Nofu for your hall.

Konceptet er også helt nyt, du skal nemlig bestille møblerne på nettet og så bliver de først produceret og leveret efterfølgende, men dette er for at undgå store omkostninger til lager samt en overproduktion. På denne måde bliver der kun produceret hvad der er behov for, hvilket går rigtig fint i tråd med deres holdning til materialer og produktion. Al træ er PEFC-certificeret asketræ, ogPU-lakeret. Den kemikaliefri lak gør møblerne velegnede til børnefamilier. NOFU garanterer miljøvenlige møbler fremstillet med omtanke – præcis efter dine ønsker. Møblerne kan nemlig designes efter kundens specifikke ønsker til farve på både træ og polstring.

This stool is one of my favorites.

This stool is one of my favorites.

Notice the handles under the seat, the furnitures all have these funtional details.

Notice the handles under the seat, the furnitures all have these funtional details.

NOFU er håndlavede, tidløse møbler, som alle har råd til. Møblerne er fremstillet i massiv ask, og det er de samme rene linjer, som kendetegner klassisk dansk design, der går igen hos NOFU. Trods det enkle udtryk finder man imidlertid altid unikke detaljer, både på grund af årestrukturen, der er forskellig fra møbel til møbel, men også fordi møblerne er fyldt med intelligente løsninger. Her er fokus på funktion, kvalitet og omtanke for miljøet.

Again details on a side table that makes it both functional and beautiful.

Again details on a side table that makes it both functional and beautiful.

This lamp is also really pretty and at a price of 999 d.kr.

This lamp is also really pretty and at a price of 999 d.kr.

 

 

Designer bag NOFU, Bertil Stam, er uddannet MA i Industrielt Design fra Arkitektskolen Aarhus og har de seneste tolv år boet og arbejdet i Vietnam. Her har han skabt møbler, der sælges hos danske designvirksomheder som Bolia, Sofakompagniet og BoConcept samt flere af de største internationale møbelhuse. Altid med fokus på smukke linjer og høj komfort.

this chair also comes as a twoseater...very nordic, simple and comfortable-

this chair also comes as a twoseater…very nordic, simple and comfortable-

Bertil Stam siger om kollektionen:

 

Mit hjerte, banker for skandinavisk minimalisme. Jeg har en enorm respekt for danske håndværkstraditioner, og derfor bliver ethvert møbel fremstillet i hånden efter kundens ønsker med den unikke historie, som asketræets åreforgreninger fortæller.

 

Bertil har tegnet på NOFU-kollektionen siden 2014, men det er først nu, de smukke produkter lanceres i Norden.

Kollektionen tæller mere end 50 håndlavede designs. Produkterne kan kombineres på kryds og tværs, da de alle er skabt med designer Bertil Stams flair for nordisk minimalisme.

 

NOFU’s møbler bliver lanceret d. 1 maj.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the Winner is.....