dansk design til folket

Vind billetter til det hotteste designmarked i Kbh.

Vind VIP billetter på min instagram.

Vind VIP billetter på min instagram.

Jaaa….endelig passer det ind i mine planer at komme på Finders Keepers. Jeg har hørt såååå meget godt om markedet, og er derfor rigtig glad for at have fået muligheden for at tilbyde to af mine følgere på instagram 2 VIP billetter hver. Så er du en design freak som mig, der bare elsker ar være den første der spotter en ny upcoming designer med stort talent…så skal DU jo  derud, for det er her alle de nye upcoming designere viser deres finurlige designs. Jeg trækker en vinder imorgen onsdag aften kl. 21.

DATO: 6. – 7. MAJ 2017
STED: LOKOMOTIVVÆRKSTEDET, KØBENHAVN SV
TID: 11:00-17:00 LØRDAG & SØNDAG 

billedet er fra sidste års marked...i år er der endnu flere udstillere og de kan prale af at dette bliver det største Finders Keepers har lavet indtil nu.

billedet er fra sidste års marked…i år er der endnu flere udstillere og de kan prale af at dette bliver det største Finders Keepers har lavet indtil nu.

Og i år er der samlet mere end 200 udstillere i Lokomotivværkstedet, og der er kommet nye områder til…specielt glæder jeg mig til FindersKeepers Bloom // Her kan du opleve grønne tendenser og blive præsenteret for flotte planter, botaniske prints, smukke vaser, hængende planter, altankasser, frøbomber og et æstetisk planteliv – alt sammen noget du kan købe, så du også kan få forårsstemningen med hjem.

Og og og…ikke at forglemme det til ganen….Finders Eaters // Her kan du købe lækker mad og drikke fra en række street-food boder, som kan nydes i Lokomotivværkstedets fantastiske træfyldte have eller i Finders Eaters området indenfor.

Og til sidst har de lavet FindersKeepers Kids // Som sætter ekstra fokus på de små, med et helt område dedikeret til design for de mindste. Her kan du finde en perlerække af designere med bæredygtigt design til børn: lækkert legetøj, møbler til de mindste, fint børnetøj og søde accessories til børneværelset. FindersKeepers har også allieret sig med Jill, der står bag den populære Instagram-profil @made.by.mee, som vil indrette et helt børneværelse til markedet, fyldt med hendes egne favoritter.

Her et lille udpluk af dem jeg glæder mig rigtig meget til at møde derude.

Kaja Skytte laver de smukkeste mobiler og jeg er spændt på at se hvad hun nu har fundet på....for dette objekt har jeg ikke set før.

Kaja Skytte laver de smukkeste mobiler og jeg er spændt på at se hvad hun nu har fundet på….for dette objekt har jeg ikke set før.

harald hermanrud studio, laver top lækre reoler og jeg har indtil nu kun set billeder så det bliver spændende at se dem "live".

harald hermanrud studio, laver top lækre reoler og jeg har indtil nu kun set billeder så det bliver spændende at se dem “live”.

airplants...jeg elsker planter, og har også haft en af disse men den var jeg desværre ikke helt så god til...men måske jeg skal forsøge igen.

airplants…jeg elsker planter, og har også haft en af disse men den var jeg desværre ikke helt så god til…men måske jeg skal forsøge igen.

Skønne vaser kan man vist aldrig få for mange af...disse er jeg vild med...og glæder mig til at se.

Skønne vaser kan man vist aldrig få for mange af…disse er jeg vild med…og glæder mig til at se.

Sådan en farve bombe gad jeg godt have på mit stuegulv.....de er fra Rød Studio.

Sådan en farve bombe gad jeg godt have på mit stuegulv…..de er fra Rød Studio.

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et weekend-armbånd, som giver dig adgang til FindersKeepers hele weekenden.

Vi anbefaler altid at købe billet i forsalg på Billetto, da billetten både er billigere her og kunder med Billetto-billetter kommer hurtigere igennem køen. Billetter kan også købes i døren med kort- eller kontantbetaling.

Køb billet her: www.billetto.dk
Dagsbillet: 40 kr i forsalg // 50 kr i døren
Weekendbillet: 60 kr i forsalg // 70 kr i døren
Børn under 12 år: Gratis

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dansk design til folket