Easy DIY plants in the air...

3 of the best speakers- for summer parties.

Igår fotograferede jeg tekstiler, møbler og andet godt til sommerens lyse nætter i haven og på terrassen…men jeg kan desværre ikke vise nogen af billederne fra dagen endnu…Men en af de ting, som jeg syntes er vigtig på terrassen er god musik i højtaleren.

Jeg er vist ved at blive lidt højtaler fokuseret…der er jo idag mulighed for at få virkelig god lyd fra meget små speakers eller soundbars. Så der er ikke længere nogen grund til at bygge kæmpe kabinetter, som fylder halvdelen af stuen, og faktisk ikke noget at skændes om, når man flytter sammen med kæresten…det er jo smart.

TIL FASHIONISTAEN.

Dette er en af mine yndlings højtaler lige for tiden, og så findes den i sart rosa…Stammen fra Urbanears, DEN vil jeg elske, at tage den med ud på terrassen, når der kommer gæster til drinks…Men jeg vil bestemt også gerne fylde mit hjem med én i hver passende farve- til hvert rum. Det kunne være cool.

The swedish brand Urbanears makes these "connected speakers" in 6 colours and 2 sizes,.

The swedish brand Urbanears makes these “connected speakers” in 6 colours and 2 sizes.

Lidt facts om højtaleren.

For første gang lancerer Urbanears innovation og design til hjemmet, med en ny linje af WI-FI forbundne speakers, som gør det let og lækkert at få musik og lyd i flere rum. De nye højtalere kaldet, ”Connected Speakers”, er designet til at gøre forbindelsen mellem højtalere nemmere og non-stop – de kommer med et kraftfuldt lydsystem som giver den ultimative multi-rum oplevelse. De to første modeller fra Urbanears Connected Speakers er Stammen og Baggen.

“We wanted to create a listening experience that would bring the best of sound and connectivity into people’s homes, without the hassle of trying to figure out how to make the technology work.”

–       Oscar Axhede, co-founder og kreativ direktør for Urbanears.

De koster 2.795 kr. og 3.495 kr.

TIL KLASSIKEREN.

Filosofien bag Bang og Olufsens Beosound 01 er, at trådløse højttalere ikke skal være anonyme, hvad angår design og håndværk, men markante og spektakulære – ligesom resten af din indretning. Højtaleren betjenes via et tab på toppen eller du kan dreje toppen for at regulere lydstyrken. Den har en 360 graders spredning af lyden, som gør at du altid vil få perfekt lyd ligegyldigt hvor i rummet du befinder dig…Den er super lækker og lever fuldt ud op til B&O’s design DNA og lyden er også lige som den skal være. Men den forbliver nok som et drømmeobjekt for mig, da prisen ligger på 9.995 kr. Så det bliver ikke den første jeg køber…og det skal altså siges at det KUN er på grund af den høje pris. De har endda lavet en messing version, som jeg syntes er top lækker.

bang & olufsen beosound 01 part of their multiroom collection.. Here in the brass version.

bang & olufsen beosound 01 part of their multiroom collection.. Here in the brass version.

TIL DEN FORNUFTIGE

Men så er det jo godt at Bose, der også er kendt for den gode lyd, er kommet lidt op på stikkerne, hvad angår design. De har nemlig også lavet sådan en lille transportabel højtaler…den er ganske vist lidt mindre (men der findes også en større version). Den er superfin i den lyse sølv version, og så er den vandafvisende, så den er helt perfekt til at tage med ud på terrassen også når duggen falder, og den holder batteri i op til 12 timer…og på trods af den lille størrelse har den stor lyd…Den koster 1.999 kr. og er lige kommet i butikkerne…

Bose soundlink revolve bluetooth speaker

Bose soundlink revolve bluetooth speaker

Håber du blev inspireret til lidt feststemning på terrassen eller altanen, nu hvor solen for alvor er begyndt at komme frem. Nyd din fridag imorgen og måske er du heldig at have en forlænget weekend…så gi’ den gas med fuld musik !!! 😉

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy DIY plants in the air...