3 of the best speakers- for summer parties.

I can see clearly now.

Sponsoreret af Heiko Stumbeck og KBL eyewear.

Er det KRIIIISE eller en ny trend ???

Flere tøj brands viser briller med vinduesglas, som en del af deres accessories…så det er blevet fashion at gå med briller…til mit store held. For jeg må nok erkende, at jeg er nået en alder, hvor mine øjne er blevet trætte…og har behov for lidt hjælp. Jeg fik min første synstest for knap et halvt år siden….og i den forbindelse fik jeg læse/skærm briller….Men jeg er jo endt med at tage dem på, som det første om morgenen. Så behovet er større end jeg sådan helt har ville indrømme…Heldigvis har jeg stadig den største glæde ved at prøve briller, jeg kan faktisk ikke helt lade være, hvis de er foran mig….så det er jo super fedt, at kunne retfærdiggøre endnu et accessorie på shoppinglisten…

happy with my new glasses from KBL and glass from Heiko Stumbeck

Happy with my new glasses from KBL and glass from Heiko Stumbeck

Så jeg har taget det store skridt der hedder briller med glidende overgang…så jeg kan have dem på HELE tiden…og både se på skærm og se langt…det er da smart…Og det klarede Heiko Stumbeck, som er en optiker på Østerbro (men de har butikker overalt i landet). De lavede en meget gennemgribende test af mine øjne…og jeg må sige, at jeg følte mig i meget trygge hænder…Så jeg var meget spændt på, at få de nye briller, som jeg blev advaret om kunne kræve lidt tilvænning. For det med forskellig styrke er lidt sjovt…man skal lige koncentrerer sig når man skal gå ned ad trapper…men ellers har det ikke taget mig mere end en lille uges tid at vænne mig til dem.

My new glasses when I picked them up in Heiko Stumbeck in Copenhagen.

My new glasses when I picked them up in Heiko Stumbeck in Copenhagen.

Stellet er fra KBL, som er et forholdsvis nyt brillebrand fra New York, det blev grundlagt i 2009…det stel jeg har valgt er lavet i titanium, og er derfor nærmet vægtløst…Man mærker nærmest ikke at man har dem på…så det er et stort plus. Og så sidder de godt fast…uden at klemme. Da jeg er typen, der glemmer at jeg har dem på, når jeg lige skal tage en anden bluse på, og så  ryger de ingen steder, men bliver siddende…det er jo virkelig fantastisk…

New KBL glasses made in titanium, glasses made by Heiko Stumbeck

New KBL glasses made in titanium, glasses made by Heiko Stumbeck

Men KBL laver også de mest cool solbriller i italiensk acetat udover den japanske titanium, som også mine briller er lavet af. Når jeg vælger solbriller må de gerne have mere kant og være lidt sjovere…så jeg vil lige vise nogle af mine favoritter fra deres SS17 kollektion…og de koster 1.395 kr. så man kan godt overveje de sjovere farver.

Til de farverige dage…

KBL eyewear model Wild Side 1.350 d.kr.

KBL eyewear model Wild Side 1.350 d.kr.

Til det feminine outfit…

 

Round light pink sunglasses from KBL eyewear model Endless Summer 1.395 d.kr.

Round light pink sunglasses from KBL eyewear model Endless Summer 1.395 d.kr.

Til klassikeren…

Light taupe coloured sunglasses from KBL eyewear model Wishlist 1.395 d.kr.

Light taupe coloured sunglasses from KBL eyewear model Wishlist 1.395 d.kr.

Black classic sunglasses from KBL eyewear model Dorothy 1.395 d.kr.

Black classic sunglasses from KBL eyewear model Dorothy 1.395 d.kr.

Til fashionistaen…

Black classicFun and trendy sunglasses from KBL eyewear model Rockwood Sun 1.395 d.kr.

Fun and trendy sunglasses from KBL eyewear model Rockwood Sun 1.395 d.kr.

Håber du glæder dig over at have muligheden for at købe briller…jeg er ihverttilfælde RIGTIG glad for de her…

 

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 of the best speakers- for summer parties.