I can see clearly now.

The perfect TV for the interior lovers.

Samsung har sponsoreret min tur til præsentationen af det nye “The frame” TV, men alt hvad jeg skriver er mine egne ord og holdninger, som på ingen måde er farvet af deres generøsitet.

Samsung har gjort det…det jeg har drømt om i flere år – de har lavet et TV man har lyst til at hænge op i stuen…dette TV som de kalder “the frame” fungerer, som en ramme, hvori du kan vise dit yndlingsværk, når du slukker for den udseendelse, du har set på TV.

Vi ved alle, at vi idag ser mindre og mindre “slow tv” og streamer mere og mere via diverse streaming tjenster. For godt et års tid siden kom de med en tv ramme lavet i samarbejde med Bouroullec brødrene og det blev forhandlet hos Hay, den var også rigtig fin…men den nye er ikke bare rigtig fin, jeg syntes den er genial. Intet mindre. Jeg er selv typen der har flyttet vores fjernsyn i kælderen, fordi jeg ikke er vild med den sorte plet i stuen. Nu vil den kunne integreres på en billedevæg, og jeg vil kunne vælge mellem et hav af kunstværker, som “pauseskærm” når TV´et ikke er tændt. Det er da ret smart. Det forhandles hos el-giganten.

Samsung the frame, the new TV that shows art when its not beeing used as a TV.

Samsung the frame, the new TV that shows art when its not beeing used as a TV.

Samsung begyndte allerede i slutningen af 2015, at rykke på TV, der taler til den moderne forbruger med fokus på design og teknologi. Dengang lancerede de Serif Tv’et designet af den franske designduo Erwan og Ronan Bouroullec. Og i starten af 2016 vinder dette TV designmagasinet Wallpapers pris ’Best Domestic Design 2016’.

Serif tv designed in 2015 for Samsung by Erwan og Ronan Bouroullec.

Serif tv designed in 2015 for Samsung by Erwan og Ronan Bouroullec.

Nu har de taget TV’et et skridt videre og lavet et TV, som ligner en almindelig billede ramme, og når du ikke ser TV viser det dit foretrukne kunstværk. Der er allerede en stor palette af forskellige kunstværker fra naturfoto til moderne kunst alle værker, som Samsung i samarbejde med forskellige kunstmuseer, har fået tilladelse til at vise på denne måde. Vil du hellere vise nogle af dine egne værker er dette også en mulighed.

Wonki Kim tells us about the new innovative TV the frame from Samsung presented at the art museum Kaviar Factory in Lofoten.

Wonki Kim, VD from Samsung Sales and marketing, tells us about the new innovative TV “the frame” presented among all the other artpieces at the art museum KaviarFactory in Lofoten, Northern Norway.

Præsentationen af TV’et foregik på det moderne kunstmuseum KaviarFactory i Nord Norge tæt på polarcirklen. Museet danner rammen om en samling samtidskunst. Bygningen har indtil 70’erne huset en kaviar fabrik, deraf navnet. Lofoten som ø-gruppen hedder, er kendt for deres torsk eller, som de selv kalder dem “skrei”. Disse fisk hænger overalt i byen og tørre på stativer og er en delikatesse fra egnen. Her har en kunstner dekoreret et af disse tørrede fiskehoveder, og det hænger nu på museet KaviarFactory.

Local inspired art from the collection at the KaviarFactory.

Local inspired art from the collection at the KaviarFactory.

the cod fishheads hanging to dry in the fresh air of Henningsvær, Lofoten, Norway

the cod fishheads hanging to dry in the fresh air of Henningsvær, Lofoten, Norway

dsc_3226-mini

Præsentationen af tv’et side om side med andre kunstværker virker helt naturlig. Samsung henvender sig til OS – dig og mig…os der sætter æstetik og innovation først. Jeg er selv en af dem, der har haft svært ved at finde en plads til et TV i stuen…Men jeg får nu lyst til at lave en fin billedevæg, hvor “The frame” kunne blive en del af.

The frame in the light wood veneer version as it was presented at the KaviarFactory

The frame in the light wood veneer version as it was presented at the KaviarFactory

Man kan tage rammen af og skifte mellem enten mørk eller lys træ eller helt sort eller hvid ramme. Så det passer perfekt til resten af dit interior. Og så kan man få sit helt personlige værk op at hænge blandt de andre favoritter, du har i sin kunstsamling.

Wonki Kim from Samsung demonstrated how easily the frame could be changed to another colour by magnetic metal under the veneer.

Wonki Kim from Samsung demonstrated how easily the frame could be changed to another colour by magnetic metal under the veneer.

Tv’et forhandles igennem el-giganten til ca. 18.000 kr. Jeg fik at vide, at danskerne bruger gennemsnitlig lige omkring 10.000 kr. når de køber nyt TV, så jeg tror på, at med målgruppen taget i betragtning skal dette TV nok blive en succes. Jeg tror i hvert tilfælde, at hvis jeg skal have et TV i stuen, så bliver det “the frame”. Det er i handlen om ca. 2 uger….så du kan godt begynde at sparer sammen.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I can see clearly now.