The perfect TV for the interior lovers.

Bathroom dream for the summerhouse.

Dette indlæg er sponsoreret af Ifö, men alle ord og holdninger er mine egne…de er blot med til at muliggøre kreativ og inspirerende, indhold til jer læsere på bloggen.

Vi har et sommerhus – og det er en lise for sjælen at komme derop….der er ALT hvad jeg kan ønske af ro, nærvær og skøn natur….vi har bygget det totalt om, da vi overtog det…der er kun lige badet, som ikke helt er i mål. Det er der flere årsager til. Jeg drømmer indimellem om  et badeværelse, der understreger, det liv vi lever deroppe….som handler om at være sammen, ude i skoven og ved vandet. Så masser af natur, men også tid – tid til hinanden og måske også tid til lidt selvforkælelse på badet. (hvis jeg havde dette badeværelse, ville jeg nok ikke være til at sparke ud derfra) 😉

Drømmen af et badeværelse i sommerhuset fra danske Ifø.

Drømmen af et badeværelse i sommerhuset fra danske Ifø.

Jeg faldt over dette bad fra Ifö, og blev helt betaget af de rå brædder, vintage detaljer og så de top lækre produkter fra Ifö…Jeg er VILD med det væghængte toilet, det kunne  virkelig “upgrade” vores lidt trætte toilet. Det er designet af den anerkendte danske designer Knud Holscher.

Ifö Spira Art Rimfree, elegant og rengørings venlig væghængt toilet.

Ifö Spira Art Rimfree, elegant og rengørings venlig væghængt toilet.

Det er kontrasterne, der giver personlighed.

Det er jo lige hvad man drømmer om…masser af komfort i form af ny miljøvenlig sanitet i et design, der også fryder det æstetiske øje. Sammensat med de rå vintage planker, der giver sjæl og personlighed til rummet. Med det ville vi være i mål ….Så hvis det kunne lade sig gøre lige at lave en “copy – paste”,  vil jeg ikke kunne få mine arme ned af begejstring.

pb_ifo_bathus_juni2015_0125

Det er ikke altid moderne er bedst.

Jeg kan også rigtig godt lide, at man ikke har valgt en fancy firkantet vask til dette badeværelse, for når man vælger det simple look, så er det vigtigt at alle elementer hænger sammen. Derfor er den klassiske vask i mine øjne det helt rette valg…og så kan det godt være den ligner de fleste andre, men den har altså den fordel, at der igen er tænkt på, hvordan man gør den mest rengøringsvenlig….Så det er ikke tilfældigt, at den har den form og overflade som den har. Ifö har nemlig udviklet en rengøringsvenlig glasur de bruger på alle deres produkter.

IFÖø s toiletter har en speciel glasur der er let at rengøre, den kalder de Ifö clean.

IFÖs toiletter har en speciel glasur der er let at rengøre, den kalder de Ifö clean.

Der er penge at sparer.

IFÖ arbejder på mange måder for et bedre miljø. Det gør de blandt andet i produktionen af deres produkter. Men det som du som forbruger får ved at vælge IFÖ, er denne specielle overflade, som simpelthen er lettere at rengøre og samtidig forbruger færre rengøringsmidler. Derudover har deres toiletter et mindre skyl 4/2 l. i sammenligning med de fleste andre, der bruger op til 12 l. pr. skyl…

Kunne tænke dig at se, hvor meget du årligt kan sparer ved at skifte til et af deres toilet, så hop herind. Jeg blev ret overrasket over hvor hurtigt et nyt toilet ville være tjent ind, hvis vi skifter oppe i sommerhuset…Det er da klart værd at overveje, og måske et godt salgsargument, når den skal sælges ind til min mand 😉

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect TV for the interior lovers.