DIY for a rainy day...

vind billetter til CPH garden.

Er du VILD med blomster, grønt og at se frø blive til planter…så skal du forbi CPH Garden…Jeg har 2 VIP billetter som èn af mine følgere på insta har mulighed for at vinde…læs mere om det længere nede i indlægget.

BoBüll er blomster kreatør....og jeg har altid været vild med den måde han bruger blomster i hår.

BoBüll er blomster kreatør….og jeg har altid været vild med den måde han bruger blomster i hår.

Haveselskabet har sammen med Silvan for første gang lavet deres helt egen og meget store have messe…en hyldest til haveglæden…i 5 dage bliver Valby Parken omdannet til et spirende, inspirerende haveunivers…her vil du kunne opleve diverse kreative blomstrende kreationer. Fra showhaver, udstillingshaver  med de nyeste havetendenser til arbejdende værksteder og foredrag af førende haveeksperter fra ind- og udland. Haveglæden er i fokus, også når sidste års elever fra Fashion Design Akademiet præsenterer en nyfortolkning af begrebet havetøj ved et fashion show med både almindeligt havetøj – og så “Garden Couture”. det vil jeg glæde mig til at se ! se hele programmet her.

Jeg er så heldig, at jeg må give 2 stk. VIP billetter til en af mine følgere på instagram, så hop endelig over på min IG og check opslaget med denne fine bil ud…like, tag hvem du vil have med og følg mig…derinde, så trækker jeg en vinder på torsdag kl. 20

Find dette billede på min instagram profil, og like, tag og følg, sp er du med i konkurrencen om 2 VIP billetter til åbningsdagen, men husk du skal ind på instagram.

Find dette billede på min instagram profil, og like, tag og følg, sp er du med i konkurrencen om 2 VIP billetter til åbningsdagen, men husk du skal ind på instagram.

Hvis du ikke vinder…så er der billetter her

Billetter til Cph Garden koster 250 kr. En forudbetalt billet vil desuden indeholde en goodiebag til en værdi af 200 kr. – gælder frem til og med 10. maj.

Haveselskabets medlemmer kommer ind til halv pris, og det samme gør børn under 15 år.

Udstilingens  første dag bliver for fagpublikum, inviterede, haveselskabets medlemmer og presse, mens der er åben for alle fra torsdag til og med søndag. Billetterne sælges via Billetto/cphgarden.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY for a rainy day...