DIY Fuglehus af dine vinkasser

Flexible yoga computer / tablet.

Lenovo Yoga 900, the 2-in-1 computer and tablet.

Lenovo Yoga 900, the 2-in-1 computer and tablet.

Uhhh, jeg er nem at imponerer, når man kommer med en computer ved navnet yoga, så tænker jeg straks, at den er meget mere mig end så meget andet…(og det er ikke engang fordi jeg dyrker yoga længere, meeeen man er vel lidt smidig ;-)) Anyway, jeg har fået chancen for at teste Lenovo’s yoga 90o. Den er en kombi mellem en laptop og en tablet.

You can bend this laptop 360 degrees, and use the touchscreen as on your tablet.

You can bend this laptop 360 degrees, and use the touchscreen as on your tablet.

De krav jeg stiller til en computer er: Jeg vil have mega flotte billeder på skærmen, altså en god skærmopløsning, jeg vil have den skal være hurtig, jeg vil have, at den har noget plads til programmer og des lige. Og så syntes jeg, at hvis den også kan fungere, som tablet er det kun et kæmpe plus. Jeg har testet yoga 900 de sidste par måneder, og jeg er GLAD…faktisk rigtig glad…jeg var itvivl om jeg fik brugt den som tablet…og nej, måske ikke SÅ meget, men fedt det er muligt…og så har den jo en lidt større skærm end tablet typisk har. Denne er 13″ det syntes jeg er fedt.

Folded back as a tablet.

Folded back as a tablet.

Konklusion efter brug er…. den har masser af plads, jeg kan have mine gænse programmer, og jeg har alt andet lageret eksternt (lært af bitter erfaring).

Den er hurtig…

Den fungere fint med en god skærmopløsning til redigering af billeder og videoer…Jeg har indimellem lyst til en lidt større skærm, men det er nok fordi jeg ofte sidder en hel dag og nær studerer billeder, og så er det lidt meget zoomen ind…

En anden ting som jeg også ret godt kan lide er det ultra tynde design…super lækkert ! Og den har ret lang batteri levetid, så man kan arbejde 7-8 timer på den uden stik…det er også virkelig fedt.

Super slim design.

Super slim design.

Så jo, jeg kan klart anbefale yoga også som computer…

Facts:

360° graders flipskærm

256 GB

M.2 SSD

6. generations i5 6200U CPU fra Intel

batteri med en levetid på op til 9 timer

skærmtype 13.3″ LED backlight touchscreen 3200 x 1800 / QHD+

vægt 1,29 kg

kommer med Windows 10 Home

grafikkort Intel HD Graphics 520

Modellen leveres med 8GB, og kan ikke opgraderes til 16GB

og den koster ca. 8.500- 13.500 kr. alt afhængeligt af hvor du køber, men du kan finde priser på pricerunner.

the silver look when it is closed.

the silver look when it is closed.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Fuglehus af dine vinkasser