Roskilde "MAD" festival...

CPH Garden 2017

Sidste weekend holdt Haveselskabet og Silvan deres første CPH Garden event. Det var en hyldest til haveglæden. Og havde man ikke haveglæden før, så fik man den meget hurtigt efter man passerede indgangen….Det bugnede med skønne planter, smukke showhaver og masser af god stemning fra de haveglade besøgende.

CPH garden 2017 was a major inspiration for all the garden professionels and all of us who just love the calmness a garden can give.

CPH garden 2017 was a major inspiration for all the garden professionels and all of us who just love the calmness a garden can give.

Jeg er selv én af dem, der i foråret slet ikke kan vente, med at begynde at så og plante ud, lægge knolde o.s.v. Så jeg elskede hvert minut derude…Der var SÅ megen inspiration at hente, også selv om man ikke har stor have, så viste landskabsarkitekter og designere, hvordan du kan skabe en harmonisk have på bare 60 kvm. Her et lille sneak peak fra et par af showhaverne, men da jeg har alt for mange billeder laver jeg senere et indlæg kun med showhaverne…så hold dig opdateret…du kan eventuelt følge mig via bloglovin og klik på den blå knap Follow, eller på Facebook eller her i bunden af skærmen, kan du også klikke på den grå linje hvor der står følg blog…så får du besked direkte i din mail boks, når der kommer nyt…og jeg spammer ikke…lover jeg ;-).

Artichoke in bloom. Now you will mix edible plants and flowers in your prayers, a trend of the CPH Garden show.

Artichoke in bloom. Now you will mix edible plants and flowers in your prayers, a trend of the CPH Garden show.

Dorthe Kvist's showgarden broke all the rules and was a pleasant space for wild plants and buzzing bees. I loved every part of it.

Dorthe Kvist‘s showgarden broke all the rules and her garden was a pleasant space for wild plants and buzzing bees on the rooftop. I loved every part of it.

Så når jeg igen kommer i sommerhuset, vil jeg give den max gas i haven, og jeg har fundet ud af, at det næste jeg skal ønske mig er simpelthen dette….for jeg render altid frem og tilbage fra drivhuset til haven for at hente de rette remedier… jeg har lige haft fødselsdag, og der ved jeg aldrig hvad jeg skal sige, at jeg ønsker mig….næste gang beder jeg dem gå ind på Engelbert Strauss’ webshop og finde noget…de har alt mulig godt, til sådan en “handy women” type som mig. Der er masser af værktøj og praktisk beklædning, der egner sig perfekt til værkstedet og haven. Jeg har tidligere også fundet børnetøj der, se indlægget her.

Practic belt for my work in the garden. this is to be found in hardware stores such as Engelbert Strauss.

Practic belt for my work in the garden. this is to be found in hardware stores such as Engelbert Strauss.

Og lige i skrivende stund sidder jeg på et hotelværelse i Frankfurt, for jeg er nemlig nede og få indblik i, hvad der kommer til at være i interiør butikkerne hen over efteråret og julen, på messen Tendence. Og de har sørme også lavet en afdeling med outdoor living, hvor jeg faldt over denne webshop med de SMUKKESTE løg….altså papegøje tulipaner, sorte kejserkroner og prydsløg på størrelse med en fodbold (næsten)…Wauv…den skal jeg klart ind og shoppe på. Men jeg laver meget mere derfra senere så “stay tuned og get updated” på de nyeste interiør trends.

Allium or onions in big scale at the Tendence 2017 outdoor area.

Allium or onions in big scale at the Tendence 2017 outdoor area.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde "MAD" festival...