OPRÅB ! tag ansvar for dine dyr.

DIY ideer til regnvejrsdage…for Politiken Lørdagsliv

Diy sysler til en regnvejrsdag i Politikens Lørdagsliv d. 15 juli 2017

Diy sysler til en regnvejrsdag i Politikens Lørdagsliv d. 15 juli 2017

Sidste lørdag havde jeg fire DIY ideer i LørdagsLiv (Politikkens lørdagstillæg) perfekte til en regnvejrsdag som idag…eller måske de kommende dage hvis vejrudsigten holder (det håber vi selvfølgelig ikke, men krydser stadig fingre for “indian summer” lige om lidt) Men skulle du sidde et sted og regnen siler ned, så fortvivl ikke for der er masser man kan lave…og ofte er det de dage der dukker sjove idéer op.

De idéer, jeg foreslår er meget forskellige, men fælles for dem er, at de ikke kræver meget andet end lidt fund fra stranden, grøftekanten eller papir.

Jeg vil idag lige vise dig hvordan du kan lave dine egne papir tryk….og hvis du laver dem med tekstilfarve og på stof istedet kan du trykke unikke viskestykker, pudebetræk eller stofposer.

Dette skal du bruge til papir tryk:

 

Acrylmaling (disse er fra Flying Tiger Copenhagen)

Noget papir (vi har brugt sort, natur og hvid papir fra CC hobby)

Lidt kraftig garn

En klods af træ og eventuelt et stykke rundstok

En svampepensel

lidt tape

The materials needed for the project.

The materials needed for the project.

Sådan gør du:

Sno noget garn rundt om din træklods. Vær opmærksom på, at det mønster du snor garnet, er det mønster der bliver synligt, når du trykker med klodsen. Fastgør garnet på bagsiden med tape. Tag din svampe pensel og kom lidt maling på, og fordel det på din klods. Lav et prøvetryk på noget papir, så du får fornemmelsen af, hvor meget maling der skal på, og hvor hårdt du skal trykke. Når du har styr på det, begynder du at trykke dine mønstre på kort eller papir. Gør som her brug trykkende på væggen, som unika prints eller tryk rundt i kanten på et kort. Lad dem tørre og tegn eventuelt videre på dem eller tryk ovenpå med en anden farve.sno-moenster-om-en-klods

bagsiden-af-klodsenkom-maling-paa-med-en-skum-pensel-eller-svampklar-til-trykTIP:

Brug eventuelt en rundstok, bevikl den med garn, og tril den hen over et stykke papir, så får du et all-over print.rundstok-til-all-over-print

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPRÅB ! tag ansvar for dine dyr.