Grøftekantens herligheder i Wiinblads nye hoveder.

VIND – Mere end blot en potte….

Præmien er sponsoreret af Rosendahl design group, som jeg takker for deres gavmilde gave, så jeg kan glæde en af mine trofaste læsere, med noget af det design jeg selv finder super skønt.

Som I sikkert har erfaret, har jeg en passion for retro, vintage, 2-hand og i det hele taget ting med en god historie…Derfor forstår jeg godt, hvorfor firmaer vælger at re-lancere nogle produkter, som blev designet for flere årtier siden.  Det skal dog også siges, at jeg syntes man skal være meget skarp, når man vælger hvilke design, der skal re-lanceres. Det er også rigtig fint, hvis man giver designet et twist af nutiden enten i valget af materialer, farver eller lignende.  Her syntes jeg at Wiinblads pottedamer er faldet rigtig fint ud…de har et strammere look end de oprindelige, men har bevaret det charmerende udtryk som kendetegner Wiinblads damer. Jeg har fået chancen for at udlodde en mellem potte og en stor vase, så læs med og deltag i lodtrækningen om skønt Wiinblad design til DIT hjem.

Give away ! Win these two Wiinblad designs for your home.

Give away ! Win these two Wiinblad designs for your home.

Multifunktionelle damer.

Jeg har brugt disse damer i mange sammenhænge, når jeg skal style til blade eller bloggen her…Fordi de er så skønne og giver lidt humor til indretningen.  Jeg syntes ikke at de KUN skal bruges som vaser eller potter… den store potte er oplagt at have i køkkenet som frugtskål.

In my kitchen I like to use the big pot as a fruitbowl.

In my kitchen I like to use the big pot as a fruitbowl.

Og så er det jo oplagt at bruge den lille grønne til krydderurter….men jeg havde ikke lige nogen, så den fik en af mine små stiklinger….og det klær den bestemt også.

På det lille toilet har jeg nogle makeup børster, som passer perfekt i den lille fine dame…det er mini vasen Mie.

The mini vase Mie, here used for makeup brushes .

The mini vase Mie, here used for makeup brushes, and beside that is a soyalight, this can be used as olie on your skin when it gets fluid by the heat, find them here.

The mirror is an IKEA hack, it was found by the waste bin in our building, I added the marble folie and now it is perfect here, and it gets an even more exclusive look with the Wiinblad vase.

The mirror is an IKEA hack, it was found by the waste bin in our building, I added the marble foil and now it is perfect here, and it gets an even more exclusive look with the Wiinblad vase.

Husk når du bruger disse retro styles i din indretning, at sammensætte det med nye designs og personlige ting for dit hjem ikke kommer til at ligne en tidslomme.

Har du lyst til at vide mere om Wiinblad, så har jeg tidligere skrevet om blomsterhovederne her, og den skønne udstilling der var på Arken, her.

Men nu har du altså chancen for at vinde den store Sofie kuglevase og den mellemste Juliane urtepotte til en samlet værdi af 1.000 kr.

A huge selection of the pots and vases from Wiinblad.

A huge selection of the pots and vases from Wiinblad.

Sådan deltager du:

 1. Skriv hvilke minder du har med Wiinblad, er din mor gået gennem ild og vand for en bestemt unika vase fra Bjørn Wiinblads hånd…havde din moster platterne hængende over den klassiske (pizza)bue i stuen eller har du en anden sjov historie med Wiinblad… skriv den i kommentarfeltet, og lad mig vide, hvor du følger Peekaboodesign. (det er også tilladt af “pynte” på historien, hvis den bliver meget sjovere af det ;-))
 2. Følg Peekaboodesign på facebook, bloglovin eller her via bloggers delight (der klikker du på bjælken nederst på skærmen, hvor der står “følg blog” og så udfylder du med mailadresse, og så får du en mail når jeg skriver nyt…meget nemt ! (Du er også meget velkommen til at følge mig på instagram…der er jeg oftere…kig forbi, lige om lidt kommer jeg til at poste en masse nyt, når modeuge, formland og den slags kommer i august.

Jeg finder en heldig vinder næste fredag d. 4 /8-2017  kl. 17 og vedkommende får direkte besked. Og konkurrencen er kun åben for læsere med bopæl i Danmark.

Skynd dig ind og vær med, og deler du konkurrencen med dine venner….bliver jeg ekstra glad. 😉 det er naturligvis intet krav.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

26 comments

 • Lis Rye Jensen

  Min mor samlede på Bjørn Wiinblad platter, og de hang på en væg i vores entre, langs en trappe op til 1. sal hvor vi havde vores soveværelser.
  En dag hvor jeg var helt og aldeles tosset kom jeg til at rive nogle af dem ned, og 3 af dem ned, så de knækkede.
  Jeg fik hurtigt fat i noget lim, så de kunne blive samlet så min mor ikke opdagede det.
  Jeg troede også at det var lykkedes, indtil min mor nogle dage senere spurgte jeg jeg kendte noget til det der var sket med platter er?
  Jeg prøvede at spille uskyldige, men det viste sig at jeg havde fået limet 2 forskellige platter sammen 😊
  Jeg fandt heldigvis de 2 platter på et loppemarked og hendes samling igen var intakt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Min mor har altid været vild med Bjørn Wiinblad og havde mange forskellige platter og figurer. Bl.a. månedsplatterne.Hun var dog mest til de meget farvede. Selv har jeg altid holdt meget af de sort/hvide. Elsker at gå på loppemarkeder og finde nogle af de måske ikke så kendte og har en del af de gamle, men ingen af de nye endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Min svigerfar har stadig nogle platter hængende..meget charmerende. Er ret vild med de søde vaser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Vi havde ikkenoget fra Wiinblad i min barndom og jeg har først fået kig på det de sidste 10 år – det er super smukt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Nu er jeg den yngre generation, så jeg kan ikke huske det fra min barndom. Men for 4-5 år siden var jeg på loppejagt dog fandt en af vaserne i hvid. Jeg købte den , fordi den var så fin. Til 10kr i øvrigt. Min mor syntes den var hæslig 😂 Den pynter stadig i min stue og da jeg for nylig besøgte min mormor, opdagede jeg, at hun har en af pottedamerne. De er så fine og enkle på en gang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Jeg kan kun huske jeg har set platterne som bordskånere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fez

  Vi har aldrig haft det derhjemme, mens jeg var barn, og jeg havde faktisk ikke hørt om det, før de begyndte at gå amok over det i “skattejægerne” – Dog viste det sig at da jeg flyttede sammen med min kæreste, havde hun en ide om at jeg slet ikke brød mig om det – og var lige ved at smide et fad ud, som vi nu har stående fremme hele tiden med snack-mandler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R.

  Jeg kan huske da jeg var mindre havde min mormor en masse Bjørn Wiinblad platter hængende i stuen. I nyere tid er min søster blevet rigtig glad for at gå på jagt efter loppefund, og der bliver der også kigget efter Bjørn Wiinblad vaser.
  Jeg følger dig på Bloglovin og instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Christiansen

  Mit bedste minde er fra min nu afdøde mormors kolonihavehus, hvor hun altid gik op i, at alt skulle være rødt, gult og orange – sommerfarver… Det eneste jeg kan huske som ikke var under den kategori var hendes bjørn wiinblad samling 😀 Platterne hang rundt omkring i huset og kan huske hendes vase stående med friske blomster fra kolonihaven på det røde spisebord og askebægeret hvor man ikke altid kunne se det var bjørn wiinblad for alle cigaretterne 😀
  Jeg er desværre ikke på Facebook og har ingen bruger på Bloglovin. Til gengæld elsker jeg at følge dig på instagram, for der er jeg også selv ofte 😉 Hyggeligt at læse en masse minder og dele dem.
  Fortsat god sommer, Mvh Helene // @nurse_tulle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg kan slet ikke huske det fra min barndom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-Marie

  Min veninde, Sara, er stor fan af Wiinblad. Hun ønskede sig porcelænet til sin 30-års-fødselsdag, og fik en hel del i fødselsdagsgave. Hendes søstre havde været ret seje og opstøvet en del gamle platter på loppemarkeder osv og jeg gav er par kopper. Sara fortjener også disse to fine damer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg har ingen sjov historie, men Bjørn Wiinblad har altid været en del af familien – elsket og hadet. Min bedstemor og mor har begge samlet på Bjørn Wiinblad og ejer alt lige fra platter, vaser og askebæger.
  Er opvokset med det og i dag kan jeg ikke andet end blive glad når jeg ser hans ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Min mor var stor samler af Bjørn Wiinblad, da jeg var lille, så vi har haft alt fra krus, tallerkner, vaser, fade og skåle til alle månedsplatterne hængende over brændeovnen. Nu har hun desværre solgt det meste af det, men får da stadig engang imellem en kop kaffe i de meget slidte krus efterhånden, når jeg besøger hende. Jeg kan huske især hvordan jeg som lille elskede især månedsplatterne og vidste præcis hvilken måned, der stod bag på hvilket billede. Jeg vidste selvfølgelig også hvilken der passede til hvems fødselsdag i familien :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Christiansen

   Hov forresten.. følger alle steder :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg holder meget af Bjørn Wiinblad og hans univers, – og de her to damer er jo bare så herlige. Man kan ikke andet end blive i godt humør af at se på dem! 🙂 Håber og krydser alt hvad jeg kan! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Lækker præmie;)
  Min far arbejdede, da jeg var barn i en isenkræmmer butik. Her fik han gode rabatter på Bjørn Wiinblad styles, som dengang var meget populært. Vi havde derfor lidt af hvert; plakater i rammer, platter, skåle, lysestager, lampefod & vaser. Måske det lige tog lidt overhånd…men alt står stadig, som dengang i mit barndomshjem, pludselig in igen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg synes, at de er så fine de damer. Jeg er helt klart Wiinblad-fan. Jeg påtænker at besøge hans hus her i sommer. Det glæder jeg mig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda B

  Min morfar havde masser af Wiinblad. Når jeg var 7 år kom jeg til at ødelægge hans favorit. Han var ked af det. Jeg må ikke røre hans Wiinblad, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KH Pia

  Min far og mor havde 2 små platter og så et sæt 5-kantede skåle og lysestager, det sæt har jeg så i mange år gået og sagt var Wiinblad, for det havde jeg jo fået at vide, det er ikke “typisk Wiinblad” og det er der en grund til…. jeg var på jagt efter nogle gode “lopper” og så et skilt ved en skål magen til mit sæt oh gru oh skræk det var en helt anden kunstner hihihihi , hvor var det dog underligt at jeg heller aldrig havde kigget ordentligt under bunden på sættet for der står helt tydeligt at det er Annegrete Halling-Koch der har designet det for B&G hahaha 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Krogh

  Min Faster havde en del platter i sommerhuset, som jeg var meget betaget af. Har også set det i mange hjem som social og sundheds hjælper, der findes utrolig mange fine ting 🍀🎁🇩🇰🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Vi havde ikke Wiinblad i mit barndomshjem, men kan huske fra ugebladene derhjemme det flotte grillbord han designede, det drømte jeg altid om at få som voksen. Før i tiden læste jeg altid om indretning,møbler og design i ugebladene, nu læser og ser jeg mest via blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min mormor havde de fineste Wiinblad figure stående i stuen. Dem var jeg meget fascineret af som lille og ville gerne lege med. Det fik jeg dog ikke lov til 🙂 Jeg følger på facebook. God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Min mormor havde en del Wiinblad platter og dem hyggede jeg mig altid med at nærstudere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg elsker Wiinblad, jeg elsker det tegnede univers.
  Min erfaring går tilbage til min barndom, hvor både min mor og mine veninders mødre samlede Wiinblad.
  Jeg har selv samlet på platter/smørbrætter, de er så søde og jeg er vild med deres nye hoved-serie:-)
  De vil passe så smukt ind i mit hjem:-)
  Fast følger gennem tid på Bloglovin mest.
  Du og dine ønskes en dejlig sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Mit tidligste minde med Wiinblad, er fra min mormor og morfars køkken, hvor platterne hang på hele den ene væg. Dem har jeg beundret og kigget på mange gange som barn!
  Jeg følger med på Bloglovin’, da jeg hverken har FB eller instagram:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Der stod et rundt Bjørn Wiinblad bord med gril i midten i en butik, det ønskede jeg meget, men det var dyrt. Følger på bloggers delight

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøftekantens herligheder i Wiinblads nye hoveder.