Forkælelse til huden.

Hvis ALT kunne lade sig gøre….inspiration

Så kunne jeg faktisk godt tænke mig et par loftvinduer i vores nye anneks… Så kunne man ligge der og kigge på stjernerne…

Som de der følger på instagram sikkert har bemærket, er vi nemlig gået i gang med et nyt byggeprojekt. Et anneks…jeg syntes det er virkelig lækkert, som i top luksus…og så er det faktisk ikke engang til mig, men til mine døtre ( ja, de er snotforkælede). Jeg dokumentere alt og næste forår kommer I til at kunne læse “how-to” i Silvan‘s magasin FORNY. Og jeg vil selvfølgelig også løbende holde jer opdateret her på bloggen, håber I bliver inspireret…dsc_4066

Det ser nu sådan her ud. Efter 10 lange arbejdsdage i ferien og sidste weekend er status. Skelettet er oppe, der er beklædt med vindpap. Og i den kommende weekend står der “brænde tagpap på”, på to-do listen, og hvis vi er heldige at blokhus brædderne bliver leveret inden kan vi måske også gå i gang med beklædningen…Ja, nu får vi at se hvor meget vi kan nå. Jeg er kendt som tidsoptimisten. Det er noget med at få lukket, så meget som muligt, så træet ikke bliver sjaskvådt i den danske sommer.

Men når nu man sådan sidder på nettet og drømmer, så faldt jeg over nogle ovenlys vinduer fra firmaet VELUX …og de er jo smarte, men endnu smartere er deres gardiner/ mørklægning/ skodder you name it…VELUX har simpelthen sådan nogle rulleskodder, der ikke blot mørklægger stuen. De kan fjernstyres og der er sensor på som registrerer når solen varmer, og så lukker den automatisk og reducerer op til 90 % af varmen fra solen, og dæmper støj fra regn og hagl….og når de ikke er i brug ses de overhovedet ikke fra indersiden, da de ruller op i vinduets  topkasse. Ja, og så kan jeg ikke få armene ned over den miljøvenlige måde gardinerne får strøm, der er nemlig placeret et solcellepanel uden på gardinets topkasse, som klarer det, så ingen ledninger, og dyre elregninger. Det er en dyr løsning, men den er virkelig smart….Jeg drømmer videre ! Måske over i den mere hippie betonede afdeling…Blev lige grebet af disse 3 skønne steder på Pinterest.

photo from an article at playbuzz

photo from an article at playbuzz

photo found on Pinterest

photo found on Pinterest

photo found at theberry.com

photo found at theberry.com

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Loftsvindue vil være SÅ lækkert! Du må låne huset når døtrene ikke er der;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Monica
   Ja, jeg tænker også at jeg engang i mellem kan låne det og nyde “livet i skoven” ;-).
   Knus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse til huden.