Hvad er fashion ?

Bolia Design Award 2017

Det er ved at være tid til næste års nyheder både på fashion og interior. Og for et par måneder siden viste Bolia deres nyheder til 2018 og ved samme lejlighed kårede de for 10. gang nogle af de unge design talenter, der havde deltaget i konkurrencen om at få deres design virkeliggjort af dem. Det er altid super spændende at se, da det ofte er design studerende der indsender forslag, og de besidder stadig en dejlig uspoleret kreativitet. I år havde mere end 500 håbefulde design-talenter fra hele verden indsendt deres kreative, innovative og nytænkende forslag til nye designs. De bedste designs blev udvalgt af en jury bestående af Lars Dyhr fra Low Studio, Mette Skjødt fra Elle Decoration samt Thomas Lykke og Anne-Marie Buemann fra OEO Studio.

De 3 bedste designs, samt en publikumsfavorit, blev hædret på aftenen med en præmiesum og muligheden for at få deres designs ind i Bolias kommende kollektioner og dermed sætte skub i designerkarrieren

The winner was these glass vases called '105 ltr forms' designed by Fabio Vogel.

The winner was these glass vases called ‘105 ltr forms’ designed by Fabio Vogel.

De 3 bedste designs, samt en publikumsfavorit, blev hædret på aftenen med en præmiesum og muligheden for at få deres designs ind i Bolias kommende kollektioner og dermed sætte skub i designerkarrieren.

Here are the winners of the 1. and 2. prize and the costumers favorite.

Here are the winners of the 1. and 2. prize and the costumers favorite.

The Lab’s rå og industrielle studier dannede perfekte rammer for aftenen, hvor der samtidig var mulighed for at se de helt nye designs fra Bolias 2018 kollektion, der lanceres til august.

2. prize went to this lamp designed by Andrea Bettina Mueller.

2. prize went to this lamp designed by Andrea Bettina Mueller.

Costumers favorite was the chair designed by Linea Ek Blæhr.

Costumers favorite was the chair designed by Linea Ek Blæhr.

En helt igennem skøn aften med en masse nye fristelser til boligen i den kommende sæson. Nogle af mine favoritter var:

This Shelving system for the walls was really cool.

This Shelving system for the walls was really cool.

This stool is SO pretty, I have used it in my stylings earlier in velvet, but now in floral pattern matching the wallpaper is absolutely fab. I love it !

This stool is SO pretty, I have used it in my stylings earlier in velvet, but now in floral pattern matching the wallpaper is absolutely fab. I love it !

I had a blast with a good friend and a lot of collegues.

I had a blast with a good friend and a lot of collegues.

Nyhed fra Bolia.

Bolia har netop åbnet sin første konceptbutik i Gent, Belgien, og flere er på vej. Det sker i en tid, hvor den danske designkæde for alvor jagter nye markedsandele rundt om i verden. Den nye butik er nummer 45 i rækken af Bolia butikker, der udover egne butikker og en international e-commerce platform, også er repræsenteret af et stærkt, globalt forhandlernetværk.

New Bolia shop in Gent, Belgium. It is in an old church. Super cool !

New Bolia shop in Gent, Belgium. It is in an old church. Super cool !

Den gamle kirke 
Interessen for skandinavisk design er stor i Belgien, og Bolia har allerede modtaget en overvældende velkomst af den første Bolia flagship store i Gent. Den nye design butik ligger ikonisk placeret i byens centrum i en 700 år gammel kirke, der giver forbrugerne en helt unik shoppingoplevelse. ”Vi fortsætter med at udforske kreativiteten – både i vores stærke designkollektioner, men også i måden at tænke butikker på. Det er vores nye butik i Gent et strålende eksempel på. Det kommende år vil byde på endnu flere store butiksoplevelser, der understøtter vores hidtil stærkeste, og mest ambitiøse kollektion, som lanceres til august. Vores ambition er at give vores kunder en oplevelse i verdensklasse, og vi glæder os til at løfte sløret for det hele til efteråret”, fortæller Lars Lyse Hansen, CEO i Bolia International A/S.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er fashion ?