Om præcis en måned går det løs - IKEA X HAY

Trendrapport fra Formland….

Med udgangspunkt i, at du skal kunne finde disse tendenser på budget. Så kig over på DBA GUIDE, hvor jeg guider dig til at finde de nyeste bolig trends, som du kan finde 2-hand på DBA. Du kan se artiklen her.

There is still a lot of examples of tray trolleys. THis is from the danish brand OK design.

There is still a lot of examples of tray trolleys. THis is from the danish brand OK design.

Jeg har lidt flere billeder fra Formland, og jeg kunne godt tænke mig at vise meget mere….for jeg syntes at messen havde virkelig meget godt at byde på…både af gamle klassikere i nye klær’ og nyheder som overraskede postivt. Men idag får I lige de billeder, der ikke kom med på DBA  guide, og så må I endelig hoppe derover og se hvad jeg har guidet til derovre.

Jeg har sat det op som 5 markante tendenser nemlig:

Arkitektlamper….Monteret enten på væg eller stativer, de findes i et hav af udformninger, det er en tendens, der vil være let at lave din egen version af. Hvis du får fingre i en gammel lampe, så lav eventuelt et vægbeslag eller sæt den på et kamerastativ eller et staffeli, så har du din egen version til meget få penge. se flere billeder fra messen her.

Jeg lavede faktisk vægbeslag til nogle i min bog ” Kreative redesign af dine loppefund”, du kan købe bogen her.

The shelf and wallholder for the lamps are DIY projects from my book. "Kreative redesign af dine Loppefund.

The shelf and wallholder for the lamps are DIY projects from my book. “Kreative redesign af dine Loppefund.”

Bambusmøbler fortsætter.

De har været stærke i boligindretningen længe, og de skal ikke ud lige foreløbig…Så er du heldig at dine bedsteforældre har en fin stol stående så skynd dig at “sæt dig på den”. For de er altså super fine til at bringe lidt natur ind i stuen, og med et lækkert vamset skind er de helt i top….Jeg drømmer selv om den ikoniske Peacock stol….men ved ikke helt hvor den skulle stå hvis jeg fik den…men hvem vil ikke gerne sidde og trone i den ;-D.

my dreamchair, the peacock chair from Nordal.

My dreamchair, the peacock chair from Nordal.

More is more.

Det er som om, der er hentet inspiration i serier som Glamour, Dollars og den slags 80’er TVserier, når man ser den glamourøse stil, der vinder indpas i boligen. Der kommer masser af blank guld, messing og krom. Tekstilerne er tunge og dybe i farverne. Masser af velour fortsætter i mørke farver. Marmor, terrazzo og andre eksklusive stene er i høj kurs. Du kommer til at se dem, som plade på borde med stel af messing, og andre blanke metaller. Der vil være dekorative lamper og vægdekorationer inspireret af naturens forunderlige former.

Gate Noir matching the style perfect at Formland fair the season.

Gate Noir matching the style perfect at Formland fair the season.

Keramikken udfordre vores sanser.

Der bliver eksperimenteret mere end nogensinde i keramikværkstederne rundt omkring…nye glasurer finder vejen frem på hylderne, og spændende strukturer opstår. Formland bød nogle af Danmarks dygtigste keramikere velkommen, og det var virkelig inspirerende at se og høre om deres nyudviklinger. Hos Lars Rank var humoren i højsædet på nogle enkle vaser…alle har et finurlig citat. Han arbejder på at lancerer kopper i serien også…der kan sætte kulør på dagens første kop kaffe….Det kan man jo kun se frem til.

This is one of my favorites, not for its glazing or shape, but for its whimsical humor.

This is one of my favorites from Lars Rank ceramic. Not for its glazing or shape, but for its whimsical humor.

Klassikere i nye klær.

Cylindia line in pale pink as a limited edition. Designed by Arne Jacobsen.

Cylindia line in pale pink as a limited edition. Designed by Arne Jacobsen.

Der er stadig masser af brands, der går i gemmerne og laver nyfortolkninger af deres gamle klassikere. Jeg ville personligt elske at stille Steltons tekande fra cylindia linen på mit bord. Den er designet af Arne Jacobsen og lige nu findes den i en limited edition i en helt sart lyserød…den er helt fantastisk. Et andet firma der efter en lang periode er genopstået er Knabstrup keramik. De har valgt at producere de klassiske syltekrukker, og så har de lavet nogle samarbejder med nogle af de danske keramik designere. F.eks. har de i samarbejde med Tina Marie Cph. lavet et fantastisk relief.

Knabstrup ceramic has reopened and made this unika wallhanging in co-operation with danish designer Tina Marie Cph.

Knabstrup ceramic has reopened and made this unika wallhanging in co-operation with danish designer Tina Marie Cph.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om præcis en måned går det løs - IKEA X HAY