Trendrapport fra Formland....

Bæredygtig fashion giveaway

B Jeans by Bessie Giveaway

B Jeans by Bessie Giveaway

Du kan også tænke bæredygtigt, når du shopper fashion.

Efteråret nærmer sig og min garderobe er blevet opdateret. Både med nyt og brugt…Jeg er jo glad for en bæredygtig tilgang til ALT, også mit tøj. Der er mange brands der laver holdbare og bæredygtigt producerede styles. Et af dem er B Jeans by Bessie, som jeg i samarbejde med vil lave en giveaway. Du kan nu vinde et par af mine favorit jeans, nemlig disse sorte. Se med længere ned i indlægget hvordan du deltager. Men B Jeans by Bessie er nok et af Skandinaviens mest miljøvenlige jeansbrands. De producerer nemlig alt i Italien og er dermed underlagt strikse EU-regler for produktion, vandforbrug, genanvendelse af vand og CSR. Og når produktionen foregår i Italien betyder det også lavere CO2 belastning, når varerne skal transporteres til Bessies kunder. Så de har virkelig tænkt alle parametre ind i deres produktion.20170904_175210

Jeg kan godt lide at købe god kvalitet

For når man køber god kvalitet, kan det holde meget længere, og bare det er jo bæredygtigt i sig selv. Så køb altid dine klassikere i ordentlig kvalitet. Jeg køber også en del på loppemarkeder, for jeg kan godt lide tanken om at tøjet går i ring, så når jeg ikke længere syntes det er smart eller passer i garderoben, sælger jeg det videre og det får nyt liv hos en anden.

2hand Malene Birger silk shirt and suede jacket.

2hand Malene Birger silk shirt and suede jacket.

Kvalitet til spotpriser.

Jeg kunne godt tænke mig, at vise nogle få af mine køb fra denne sommers loppemarkeder. Jeg kan allerede mærke, at den bløde ruskindsfrakke er perfekt lige nu, hvor er ikke superkoldt, men heller ikke varmt nok til at undlade en jakke. Den har ¾ ærme og en åben halsudskæring…Den fandt jeg til 100 kr. det må altså siges at være et kup. Den fine silkecrepe skjorte fra Malene Birger fandt jeg til 10 kr. så bliver det altså ikke billigere…og så fandt jeg helt nye BCBG MAXAZRIA ruskindssko med en lille hæl og guldpiping i kanten…de var ikke brugt og kostede 80 kr. Og det røde vævede bånd kan jeg ikke huske, hvad jeg gav for, men jeg syntes det fungere så fint som bælte, og så giver det lidt farve og til det sorte…

2hand-shoes from BCBGMAXAZRIA.

2hand-shoes from BCBGMAXAZRIA.

Men til disse styles bruger jeg de skønne sorte jeans fra B Jeans by Bessie. De er med elasthan, så de smyger sig helt tæt til dine stænger ;-). Jeg kan godt røbe, at jeg nærmest ikke har haft andet på siden jeg fik dem.

Sådan deltager du:

For at du kan vinde, skal du gå ind på min facebook side og syntes godt om siden, finde opslaget med GIVEAWAY, hvor jeg vil blive glad, hvis du vil tagge en veninde eller to, som også kan få chancen for at vinde dem…hvis hun deltager. (dette er ikke en betingelse men bare en venlig anmodning) Konkurrence har intet med Facebook at gøre, det er Bessie jeans der sponsorere jeans til vinderen.

-Du skal også skrive hvilken størrelse du er…og jeg kan godt røbe du bliver overrasket…for jeg er en str. 28, og jeg syntes ellers jeg er ved at nærme mig en str. 40 i nogle brands, så bare det gør jo én lidt glad…så skriv ikke større end du tro hellere lidt mindre 😉 du vil ikke blive skuffet.

-og så kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad der er dit bedste 2-hand køb til garderoben er.

Jeg trækker en vinder d. 19/9-2017

Og vil du sprede endnu mere go karma, så hopper du også lige forbi Bessie Jeans FB side og syntes godt om den 😉

B Jeans by Bessie Giveaway and 2-hand styles found this summer at fleahmarkets.

B Jeans by Bessie Giveaway and 2-hand styles found this summer at fleahmarkets.

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trendrapport fra Formland....