Bæredygtig fashion giveaway

His and her side of the bed.

His and her side of the bed. The cloud shaped mirrors on the wall are secondhand finds. Three of them are in a cobber colour and one is plain. They are really unique and I have stored them for many years for one day to find the perfect spot for them....and that is here...do you agree?

His and her side of the bed. The cloud shaped mirrors on the wall are secondhand finds. Three of them are in a cobber colour and one is plain. They are really unique and I have stored them for many years, for one day to find the perfect spot for them….and that is here…do you agree?

Vi har lidt udfordringer med sengeborde, da vi på den ene side har en dør. Den bliver ikke brugt, men den er der og gør, at jeg ikke kan monterer hylde el.lign. på væggen på den side af sengen. Og jeg havde jo drømt om at få Panton Wire Cube i guldversionen på begge sider, men istedet har jeg valgt at min side får Verner Panton’s wire cube i guld, og på min mands side kører vi en mere maskulin stil med bord med stenplade på sort stålstel. Det skal lige siges at guld versionen er limited edition, så jeg tror faktisk at man skal lede lidt for at finde den nu. Men den er jo også super cool i krom. (det nye metal i boligen)

Her side of the bed.

The Verner Panton wire cube in the limited gold version. The brass lamp is second hand with a huge bulb from Silvan. And my lovely Arne Jacobsen alarm clock.

The Verner Panton wire cube in the limited gold version. The brass lamp is second hand with a huge bulb from Silvan. And my lovely Arne Jacobsen alarm clock.

Jeg fjernede tapeten for et års tid siden, og egentlig var planen at vægge og døre skulle males med en mat kalkmaling, men jeg/ vi blev så glade for de rå vægge, at de har fået lov at blive. Og nu syntes jeg, de er helt perfekte som kontrast til den gyldne cube fra Montana.

The Verner Panton wire cube in the limited gold version. The brass lamp is second hand with a huge bulb from Silvan. And my lovely Arne Jacobsen alarm clock.

The cube is mounted to the wall.  We have left the walls raw and I really like the contrast to the golden cube.

Forandring fryder.

Disse små forandringer gør nogen gange underværker….Jeg er ihvertilfælde glad for, at få de gamle sengeborde ud, og lidt glam ind i form af metaller. Og jeg vil lige sige HOLD ØJE MED messing lampefødder på diverse loppemarkeder, du kan finde dem til en slik og med én af de mange fine glødepærer, man kan få, ser de super cool ud. Sidst jeg var i Silvan ( det var så den anden dag….;-)) havde de et ret stort udvalgt…jeg fik virkelig lyst til at købe flere, men nu må de her holde til de ikke kan mere, og så har jeg nok fået en anden idé til den tid ;-).

His side of the bed.

We have the same lamps, but he dosen't need an alarm clock his Iphone will do the trick...to him "less is more".

We have the same lamps, but he dosen’t need an alarm clock his Iphone will do the trick…to him “less is more”.

Dette bord er fra Jysk, og egentlig ment til terrassen. Jeg er vild med, at man kan shoppe et ret eksklusivt look til 299 kr. Pladen er i sten og en mørkegrå farve. Super maskulint og perfekt til hans side af sengen.

Hvis du bliver nysgerrig på hvordan man laver sengegærdet, så kig med her hvor jeg guider dig trin for trin.

The table suits the black, grey and white pillows on the bed really nice.

The table from Jysk suits the black, grey and white pillows on the bed really nice.

Har du også brug for at et hjørne eller en del af dit hjem skifter look, så kan det gøres for få penge som her, hvis du blander med noget second hand og måske upcycler et par ting. Det er fint at købe en enkelt eller to rigtig gode design ting, men mix dem med udvalgte ting, der ikke behøver koste en formue. Det er en billig måde at få looket til at blive mere personligt og egentlig syne dyrere end det egentlig er.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæredygtig fashion giveaway