His and her side of the bed.

My work…

Ja, det kunne jo være jeg lige skulle fortælle jer om, hvad jeg laver når jeg ikke blogger. Jeg er stylist…og freelance skribent, forfatter og er i sin tid uddannet fashion designer, som jeg også har brugt en stor del af mit liv på. Og jeg er så heldig, at jeg altid har følt mig vildt priviligeret, at jeg kan leve af at lave det jeg syntes er aller sjovest….at skabe smukke ting, billeder og drømme.

styling and photo by me for Aller, Søndag.

styling and photo by me for Aller, Søndag. From left metal pot from H. Skjalm P, the next one is a vintage pot from Knabstrup, and beside that is a vase from Kähler design and the small bonbonniere is from Jysk.

Jeg sad idag og surfede på nettet, og faldt tilfældigt over denne artikel, som jeg lavede for Søndag, men jeg syntes faktisk at den er super aktuel lige nu, hvor det begynder at blive mørkt udenfor. Det handler om at få planterne indenfor og skabe lidt sommer stemning med masser af grønt i stuen. Her kan du se hvad de har liggende online. og en ældre artikel her og her.

styling and photo by me for Aller, Søndag.

styling and photo by me for Aller, Søndag. The pot left is vintage, and the second witch has a selfwatering system is from Eva Solo, the mini vase withe the ladys face is from Bjørn Wiinblad, the glass vase with gold neck is from jysk and the last one is also a selfwatering system, but this one is from Holmegaard.

Jeg kan i mine stylinger for Søndag godt lide at have lidt vintage ting blandet med de nye produkter, som herover hvor der er en lille pottedame med, og på det første billede er der en gammel Knabstrup potte med. Disse billeder var også en del af serien “Forlæng Sommeren”.

En anden serie var styling af et udekøkken, her fandt jeg dette helt fantastiske udekøkken designet af Outside design, som lokation.

Outside design outdoor kitchen as location for my styling for Søndag.

Outside design outdoor kitchen as location for my styling for Søndag.

Outdoor kitchen styling by me.

Outdoor kitchen styling by me.

Outdoor kitchen styling by me.

Outdoor kitchen styling by me.

Den sidste jeg vil vise jer er fra foråret, hvor jeg lavede Picnic i parken. Alle disse sager er lavet for ugebladet Søndag…og nu har jeg lige afleveret jul og nytår til dem, men det kan I først se noget fra når det har været i bladet. Udover dette laver jeg også alt mulig andet, men det vil jeg fortælle om en anden gang.

Picnic in the park styling for Soendag.

Picnic in the park styling for Soendag.

Flowers from Bloomon as part of my styling "Picnic in the park" for Soendag.

Flowers from Bloomon as part of my styling “Picnic in the park” for Soendag. And the bike is from danish brand Batavus.

Jabra bluetooth speaker and unique clutch from Kalejdoskopet

Jabra bluetooth speaker and unique clutch from Kalejdoskopet. The sunglasses are from KBL eyewear and the pillow is part of Ilva‘s collection.

Remember to participate in the giveaway ending tomorrow night on my facebook page. see more here.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

His and her side of the bed.