My work...

And the winner is….

Det har været super sjovt og skønt at høre om, så mange gode secondhand tøj køb I har gjort…Det er virkelig en fornøjelse, at det faktisk er ved at blive mere cool end pinligt at købe secondhand….og hvis du så kan kombinere det med et par jeans, der er produceret bæredygtigt, så er garderoben helt perfekt…Det er tilfældet for :

Jenni Madsen

 

Som er den heldige vinder af et par super duper cool sorte slimfit jeans fra B for Bessie jeans. Jenni send mig en mail med din adresse, så vi kan få dem afsted til dig !

The winner pants !!! Bessie Jeans...

The winner pants !!! Bessie Jeans…

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My work...