Stanley Kubrick- filmkunst du bør se !

Nyt interiør brand-du bør holde øje med.

A combination of Norr11 and 101 Copenhagen design.

A combination of Norr11 and 101 Copenhagen design.

Norr 11 har eksisteret nogle år, og markeret sig flot på markedet med deres møbelkollektioner, nu har brandet fået en “lillebror”, hvis man kan kalde deres interør kollektion det, den går under navnet “101 Copenhagen”. De to brands åbner sammen en pop-up butik den 6. oktober på Købmagergade 39 i hjertet af København.  Alle er velkomne til at kigge forbi og udforske det lækre designkoncept. Jeg vil helt sikkert forbi og mærke de lækre designs “live”.

101 Copenhagen here with a slight colourtwist that I find very suitable to all the black, grey and white.

101 Copenhagen here with a slight colourtwist that I find very suitable to all the black, grey and white.

“101 Copenhagen er grundlagt i år. Vores vision er at skabe en verden af smukt bolig interiør udført af de bedste håndværkere i høj kvalitet og i et tidsløst skandinavisk design. Med en passion for træ og raffinerede teksturer, kombineret med vores design æstetik og en
organisk, rolig farveskala, er vi stolte over at præsentere vores første kollektion fyldt med must-have nyheder og tidløse klassikere.” udtaler Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl, der er grundlæggerne og designerne bag 101 Copenhagen.

This sofa also comes as a chair and it must be one of Norr11's signature pieces.

This sofa also comes as a chair and it must be one of Norr11’s signature pieces.

The vases all in beautiful simple shapes inspired by Japan and the cleaness of their design.

The vases all in beautiful simple shapes inspired by Japanese design tradition and the cleaness of their design.

18_1135607_11181

Københavnerbaserede designere Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl arbejder som tværfaglig designstudio på tværs af områderne rum, belysning, møbler og produktdesign. Naturlige materialer er design-duoens hovedkilde til inspiration, hvilket resulterer i design, der udtrykker rene linjer, naturens skønhed og den måde, den fremstilles på. Hverdags produkter får et personligt og mindeværdigt udtryk, med fokus på de principper og processer, der findes i naturen, ærlig materialer og kvalitetsdesign.

An example of Norr11's funiture collection, clean and simple design, made by skilled craftmen and in naturel materials.

An example of Norr11’s funiture collection, clean and simple design, made by skilled craftmen and in naturel materials.

15_11307

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stanley Kubrick- filmkunst du bør se !