Nyt interiør brand-du bør holde øje med.

Kom til åbningsreception imorgen.

I forlængelse af mit tidligere indlæg om åbningen af pop-up butikken Norr11 X 101 copenhagen er jeg blevet gjort opmærksom på at ALLE er velkomne til deres åbningsreception, som allerede er imorgen torsdag den 5. oktober fra kl. 16-18, så her er chancen for at kigge forbi og udforske det lækre designkoncept, sammen med en masse andre interiør og design nørder. Og butikken ligger på Købmagergade 39  i Kbh. K. Jeg vil helt sikkert benytte lejligheden til at få en snak med folkene bag og mærke produkterne med egne hænder.

6 of my favorit designs by 101 Copenhagen.

6 of my favorite designs by 101 Copenhagen.

Fra øverste til venstre. Tablemirror 1.000 kr., assymetrisk vase koster 200 kr. Messing vase til 720 kr. Den lille krukke forestiller jeg mig som urtepotte, er vild med de høje ben, den koster 370 kr. Jeg er vild med det stramme formsprog på den smukke skål på fod lavet i mangotræ, den koster 980 kr. og til sidst det lille fine coffee table i mango træ og spidse stål ben, det koster 1.400 kr.

Men nu vil jeg snart gøre mig klar til dagens foredrag om genbrug og upcycling, som foregår på Sakskøbing bibliotek, så er I på de kanter så kom forbi iaften kl. 19, hvor jeg vil underholde med sjove, skøre og firnurlige ideer til hvordan du kan upcycle på trendy vis.

Kreative redesign af dine LOPPEFUND by me Lene Nissen.

Kreative redesign af dine LOPPEFUND by me Lene Nissen.

Du kan stadig købe bogen enten her hos mig eller på Muusmann forlag, lige her (kan se at den vist er udsolgt, så skriv til mig på denne mail, jeg har nogle stykker) …og nu er julebogen også snart top aktuel igen, den finder du her.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt interiør brand-du bør holde øje med.