Winning isn't everything....but

Skal du med til “krea heaven” ?

annonce
Mekka for kreativitet og skaberlyst.

Den 27 Okt. slår Messe C dørene op til en sand Alladin’s hule af kreativitet, nemlig Kreative dage. Hele weekenden vil godt 250 udstillere omdanne messecenteret til en summende medina fyldt med materialer til diverse hobby projekter. Her er alt fra garner til skruer.csm_katalog2017_bf6c0d7872

Men det er ikke kun materialerne du kan finde der…du vil også fra 3 scener kunne opleve andre kreative ildsjæle som f.eks. Mette Helena Rasmussen, der vil fortælle om hendes job som stylist og hvordan hun bruger kreativiten i hendes hverdag. Det vil også være muligt at deltage i DM i hurtigstrikning, hvis du er Danmarks lyn-hurtigste strikker. Der sker rigtig meget spændende på scenerne, du kan gå ind her og finde det fulde program.20170321_132446

Der vil også være en masse arbejdende stande, som vil kunne inspirerer og give gode fif. Og så ved jeg at Silvan også stiller med en stand, hvor man kan binde blomsterophæng. Til dem har jeg designet 3 forskellige DIY’s, som du kan købe som kits på deres stand….jeg kan røbe så meget, som at de er til boligen, og i enkelt nordisk design. Scandi-chic….

working craftsmen and women will be present at the fair.

Working craftsmen and women will be present at the fair.

Jeg skal helt sikkert derover. Jeg har de sidste år hørt, så meget om messen fra alle i de kreative kredse, så nu vil jeg over og lade mig inspirerer og møde andre, der ligesom jeg er helt pjattet med DIY projekter. Er du også på vej derover ? eller har du fif til noget jeg bare SKAL se, når jeg er der, så giv mig endelig et pip….for jeg er jo typen, der helst ikke vil gå glip af noget…

Du kan læse meget mere om messen her.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Tina KH

  Tak for info, jeg vil klart overveje om vi kan nå at få en oplevelse der:-)
  Et rigtig smukt og kreativt efterår ønskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina
   JA, det må du klart gøre det “tegner” godt…;-) Jeg glæder mig helt vildt…Jeg har været og skal igen også på Paper World og Creative World i Frankfurt…og de er også meget spændende, men jeg syntes klart de danske messer er et besøg værd….og det er jo så skønt at se kreativiteten blomstre herhjemme.
   Knus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winning isn't everything....but