Skal du med til "krea heaven" ?

Se hvilke af mine DIY’s der kom i bladet…

Uhhh….sad lige og checkede Hendes Verden forleden, da jeg ved, at søde Julie der laver siderne “kreativ på nettet” indimellem har været forbi bloggen og låne lidt billeder og det gør mig altid så glad.  Og sørme om ikke hun har vist flere af mine krea idéer. Jeg bliver så glad, når de har lyst til at vise hvad jeg går og sysler med….og disse idéer er super fine til efterårsferien.

For en lille måneds tid siden havde Hendes Verden disse to idéer på på deres inspirations sider…og de er jo helt oplagt til efterårsferien, hvis du har lyst til at gå i “krea mood”. Jeg har lavet dette linoliumstryk tidligere på bloggen. Det er lidt en opdateret 7oér hobby at skære motiver i linolium…specielt var Dea Trier Mørch kendt for hendes linoliumstryk af børn og familieliv. Du kan se hele guiden her.

hv-uge-38-s38

Samme uge havde de også nogle viskestykker med blad aftryk på i bladet. Dem lavede jeg sidste år, og i samme serie lavede jeg også puder. Check step by step guiden her.

Hendes Verden no. 38 page 39 where they show my teatowels with leafprints.

Hendes Verden no. 38 page 39 where they show my teatowels with leafprints.

Og for et par uger siden havde de mine efterårsblade med doodles i. Dem kan du finde vejledning her. og mange flere billeder.

Hendes Verden week 40 page 38. My doodles on autumn leafs.

Hendes Verden week 40 page 38. My doodles on autumn leafs.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du med til "krea heaven" ?