DIY - Så let skifter du look i køkkenet.

5 tanker du bør gøre dig, når du vælger nyt toilet.

Sponsoreret

Jeg går konstant med tanker om forbedringer i vores hjem og sommerhus…Nogen gange forbliver det ved drømme og andre gange, er jeg heldig at min mand hopper med på ideen , og vi kaster os ud i et nyt projekt. Ofte er det forbedringer, der gør at vores liv mere miljørigtigt, for det er et af de steder, jeg gerne vil være med til at gøre en forskel. I dette indlæg, vil jeg dele hvilke overvejelser jeg gør inden, jeg køber et nyt toilet.

Ifö are focusing on the environment when they design their toilets, so the water consumption is kept to a minimum.

Ifö are focusing on the environment when they design their toilets, so the water consumption is kept to a minimum.

Når jeg skal vælge nyt toilet.

Tænk miljørigtigt.

Sørg for at der er spareskyl, så du ikke bruger mere vand end højst nødvendigt. Hos Ifö har de som de fleste andre producenter idag et lille og et stort skyl. Men hos Ifö bruger det lille skyl kun 2 liter og det store kun 4 liter… Det er værd at kigge efter, når du står og skal vælge, det bliver trods alt til nogen liter i løbet af et år. Du kan faktisk gå ind og lave en beregning på, hvor meget du kan sparer på dit vandforbrug pr. år her, hvis du skifter dit gamle toilet ud med et nyt Spira fra Ifö. Det kan være et nyt toilet hurtigt er tjent hjem, og så har du bedre samvittighed hver gang du trækker ud.

It has to be easy to clean the toilet, so with the new glaze Ifö has made you'll need less cleaner which makes it much more sustainable.

It has to be easy to clean the toilet, so with the new glaze Ifö has made you’ll need less cleaner which makes it much more sustainable.

På med handsken.

Det skal være nemt at gøre rent, der er ikke noget mere “træls” end at gøre rent på toilettet…eller sådan har jeg det ihverttilfælde…Så vælg et toilet der ikke har for mange snørklede kroge, hvor snavs og smuds kan sætte sig. Og vælg en glasering der ikke tager imod smuds. Ifö har udviklet en glasur Ifö clean glasur, den har et tæt og lukket overflade der gør det svært for snavs at trænge ind. Altså bliver det er lettere at rengøre og at du bruger mindre rengøringsmiddel= mere miljørigtig…det er jo sød musik i mine ører.

Soft close toilet seat, that is the perfect sollution. You can find this one here.

Soft close toilet seat, that is the perfect sollution. You can find this one here.

Mindre larm.

Jeg vil have softluk, jeg gider ikke høre kæmpe “booiiing”, når brættet bliver slået ned. Så soft close er et must på mit toilet….hvilket gør det yderst uheldigt, når jeg er på besøg hos andre, der ikke har det, og JEG ikke tænker over det, når jeg smækker brættet ned efter brug, for så er der da ingen, der er itvivl om hvor jeg er….” boooiiing”.

wallmounted toilet, design by Knud Holscher for Ifö.

Wallmounted toilet, design by Knud Holscher for Ifö.

Væghængt er velhængt.

Jeg foretrækker klart et toilet der hænger på væggen, jeg syntes simpelthen det er pænere – og lettere at gøre rent omkring det. Med farer for at lyde lidt “hausfrau-agtig”, så er det bare vigtig, at der er rent på et toilet -Basta!. Så de væghængte toiletter  er bare lettere at gøre rene omkring, og vælger du det rette design af kummen, så er den også nemmere at rengøre. Dette design af Knud Holscher vil helt klart klæ’ vores badeværelse.

Lokal produktion.

Jeg vil også helst vælge et toilet der er produceret så tlokalt som muligt, så vi undgår for megen CO2 forurening under transport. Og er der tænkt gode medarbejder forhold ind, så manden på fabrikken har en miljørigtig arbejdsplads, så er det også et kæmpe plus.

From the Geberit factory in Switzerland where thwy produce the Ifö toilets.

From the Geberit factory in Switzerland where thwy produce the Ifö toilets.

Har du lyst til at se hvordan jeg lavede nye funktionelle ændringer på vores bad her i København. Så kig forbi her.

Eller måske du kunne tænke dig at se hvordan mit drømmebadeværelse i sommehuset skal se ud. Så kan du klikke her.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Så let skifter du look i køkkenet.