DIY - Lad Madam Blå få juleklær' på.

Afsløringen af årets juleborde hos Royal Copenhagen

Så er julen skudt igang, det sker hvert år for mig med afsløringen af årets juleborde hos Royal Copenhagen. Igår stod også i Julens tegn. Først forbi Royal Copenhagen, se de smukke borde, drikke den første julegløgg og sige “god jul” til alle stylist kollegaerne. Det sidste foregår nede i gården hos Royal Cafe til tonerne af jazzet julemusik selvfølgelig “live”.

Vil du se nogle af de tidligere års borde kan du se dem her.

Christmas tablesetting by some of the royal danish ballet dancers.

Christmas tablesetting by some of the royal danish ballet dancers.

Even the tutu was hanging from the ceiling at one of the tables.

Even the tutu was hanging from the ceiling at one of the tables.

Royal Copenhagen deler Den Kongelige Ballets yndefulde og dramatiske univers i forbindelse med dette års julebordsudstilling. Begge institutioner har stærke fælles referencer. Ikke blot fordi deres historie går lige langt tilbage, men i høj grad også fordi kunsten, æstetikken og den evige balance mellem det nyskabende og det traditionsbundne var og fortsat er et fælles vilkår. Det har derfor været helt oplagt at gå til balletten, når Royal Copenhagen for 54. gang inviterer indenfor til årets mest inspirerende juleborde i den store Flagship Store på Amagertorv i København. Julebordene kan opleves fra den 17. november til den 31. december.2017-11-16-15-59-442017-11-16-15-46 Årets kreative borddækkere, der alle har høstet bifald på nationalscenen, og som har kastet glans over dansen på de største scener i verdens metropoler er solodanserne Alban Lendorf og Ida Praetorius, solisterne Andreas Kaas og Femke Mølbach Slot, tidligere solodanser Kristoffer Sakurai samt instruktør, tidligere danser og leder af balletskolen Anne Marie Vessel Schlüter. Alle giver de deres personlige fortolkning af et julebord – det bord, der skal samle netop de mennesker, som står deres hjerter nærmest.

These are the balletdancers that has set the tabels this year.

These are the balletdancers that has set the tabels this year.

Efter besøget hos Royal Copenhagen var der helt klart stemning for endnu mere jul…så jeg fortsatte ud til den nyeligt åbnede blomsterbutik Blooming, som i samarbejde med Sirius havde lavet de fineste julerier med deres smukke lys. Og dem vil jeg vise dig imorgen. så “stay tuned” der kommer endnu flere julerier her inden længe.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Lad Madam Blå få juleklær' på.