Afsløringen af årets juleborde hos Royal Copenhagen

Lys i Mørket fra Sirius

Efter besøg hos Royal Copenhagen (se indlæg her) gik turen til den nye blomsterbutik “Blooming” i Hellerup hvor Sirius viste deres smukke julekugler og kogler. De blev helt magiske i de mørke lokaler hos Blooming. Se billederne fra deres dystre og eventyrlige univers her i indlægget.

My favorite lighting pinecone, from Sirius.

My favorite lighting pinecone, from Sirius.

Hos den nyeligt åbnede blomsterbutik Blooming i Hellerup viste Sirius deres smukke glas ophæng med lys. Deres sortiment spænder vidt lige fra LED “sterinlys” til små lyspunkter på en tynd ståltråd eller smukke glasophæng med lys indeni. Men de er ikke BARE en lyskæde (hvilket er et fy-ord hos Sirius, så fra nu af hedder de lysdekorationer) Sirius har udviklet deres lysdekorationer, så de kan fjernstyres…virkelig smart, så behøver man ikke engang rejse sig fra stolen, når man vil tænde juledekorationen, og de findes også med timer, så du roligt kan gå i seng velvidende, at dekorationen slukker indenfor et par timer el.lign. Så bruger du heller ikke unødigt meget batteri, som jo er lidt af en synder i miljøregnskabet, så det er værd at tage med. Her er min favorit i katagorien af glas ophæng…smukke kogler med mat sne på…så bliver det ikke mere eventyrligt. Og på disse har de lavet nærmest et sølvfarvet reagensglas lignende beholder til batterierne, så batterierne bliver skjult på smukkeste vis i dekorationen, her er der virkelig tænkt over detaljerne.

The beautiful shop seen from the outside. It is all magical and worth a visit next time you are around that area.

The beautiful shop seen from the outside. It is all magical and worth a visit next time you are around that area.

Blooming er en butik med hovedsageligt blomster, men også de fineste papirsklip fra Marianne Eriksen Skott-Hansens hånd. Marianne er for tiden kendt for hendes kæmpe papirsblomster.

The paprart made by Marianne Eriksen Skott-Hansen at House of home art. Seen at the flowershop Blooming Copenhagen.

The paprart made by Marianne Eriksen Skott-Hansen at House of home art. Seen at the flowershop Blooming Copenhagen.

A huge selection of glass ornaments with light inside from Sirius shown in the window of Blooming.

A huge selection of glass ornaments with light inside from Sirius shown in the window of Blooming.

Delicate flowers in contrast to the dark universe of Blooming.

Delicate flowers in contrast to the dark universe of Blooming.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsløringen af årets juleborde hos Royal Copenhagen