Hurtig adventskrans med naturens kogler

Nøgen jomfru på moderne adventskrans

Endnu én fra Politikens JULELIV og denne taler mest til dem med hang til super minimalisme, men dog er blevet træt af kubestagen (og det skal ikke misforståes, som jeg ikke kan lide den) men syntes der skal fornyelse til…..Jeg er selv VILD med planter og derfor syntes jeg, at dette fine løg lige gør, at man får lidt forårsfornemmelse med på en stram og enkel måde. Løget hedder “nøgen jomfru” og klarer fint at hænge på stagen i 2-3 uger herefter kan du skifte det ud eller vælge at klippe de visne blomster af og lade løget være. Dette løg er fra gartneriet Pedersen.

Jeg har de sidste dage vist to af de andre bud og dem kan du se herher og her, og så har jeg også upcyclet en madam blå randform til DBA, den kan du se her og for det ikke skal være løgn så havde jeg også lavet én på en gammel kagerulle, som er i dette indlæg….så slå dig løs og lad dig inspirerer.

Minimalistic wreath made on the metal circle from Strups.

Minimalistic wreath made on the metal circle from Strups.

Vi elsker det enkle og lette i de nordiske boliger. Her har vi leget med de populære metalringe og pyntet den med et strejf af forventning og jul.

Dette skal du bruge:

Gylden vindseltråd (fås hos Søstrene Grene)

Lys nude grosgrain bånd (fra Stoff og Stil)

En lang lærkegrene med kogler på.

Et spirende løg (dette er et ”colchicum giant” fra gartneriet Pedersen)

Den gyldne metalring er fra Strups.

4 kertelys med perlemor look (fås hos Netto)

4 lyseholdere (disse er 2-hand, men findes lignende hos f.eks. Ib Laursen)

These are the materials you need for the project.

These are the materials you need for the project.

Sådan gør du:

  1. Læg din metalring på bordet og placer din lærkegren på tværs.
  2. Fastgør den ved at sno den gyldne vindseltråd tæt rundt om gren og ringen.
  3. Når den sidder godt fast, kan du nederst placere et løg. Dette kan du også fastgøre med vindseltråden. Prøv at holde ringen op i stroppen, så du har styr på at løget ikke har for megen vægt og gør at ringen ”vælter”.
  4. Kom nu en sløjfe af grosgrain bånd på ringen.
  5. Hæng den op og placer til sidst dine lyseholdere med lys.
  6. Husk at de skal sidde på ydersiden af din gren, så der er afstand mellem dem og væg.

Denne krans vil egne sig bedst til at hænge i et vindue eller i det fri, hvor der ikke er brandbare materialer i nærheden.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig adventskrans med naturens kogler