Nøgen jomfru på moderne adventskrans

Keramisk GIVEAWAY- julegaven til digselv

Præmien til denne giveaway er sponsoreret af Lars Rank Keramik. Konkurrencen er afsluttet.

Jeg har skrevet om det før – KERAMIK. Det er jo en tendens, der for alvor har præget interiør trenden i 2017.  Jeg tror at tendensen har bidt sig så godt fast i alle os interør elskere at den vil fortsætte længe endnu…vi har endnu ikke set alle keramikkens muligheder. 70’er retro bølgen vil nok aftage lidt og istedet kommer de lidt strammere former….tror jeg på. Se mit tidligere indlæg fra Formland, hvor jeg spår keramikken, som én af 2017’s største tendenser.

Ceramic Giveaway. You can become the lucky winner of this pretty pot from danish ceramist Lars Rank

Ceramic Giveaway. You can become the lucky winner of this pretty pot from danish ceramist Lars Rank

Èn af de keramikere, der mestre dette look til perfektion er LARS RANK…Hans serie Stabel er helt stram i formsproget og bliver blødt op af den bløde tekstur i leret, der er lyst brunt med korn i mørkere toner…Jeg er helt pjattet med denne urtepotte, som også har en underskål i designet, den ser du bare ikke, da den indgår i designet på fineste vis…virkelig elegant og gennemtænkt. Så måske dette lige er gaven til veninden, mor eller søster, der ELSKER den grønne bølge, og har ledt efter en måde at få udskiftet terracotta potterne…Jeg ville selv elske at modtage sådan en potte…og jeg har lært at man altid skal give noget man selv kunne tænke sig….sååå…

Du kan blive den heldige VINDER af en stor stabel urtepotte lige her. Alt du skal gøre er:

 1. Følge Peekaboodesign på Bloglovin. Her. eller på facebook her.
 2. Du skal i kommentarfeltet fortælle hvilken plante du vil sætte i din stabel potte, hvis du er heldig at vinde.
 3. Og så skal du gå herind og vælge om du ønsker dig den i grå meleret eller lys beige som den på billederne…og skriv også dette i kommentaren.

Jeg trækker en heldig vinder om en uge. Tirsdag d. 12 december kl. 20.

Stabel pot for your plants, you can be the lucky winner of this one...

Stabel pot from Lars Rank keramik. You can be the lucky winner of this one…

Jeg besøgte Lars Rank der er en del af Designer Zoo på Vesterbrogade. Han viste mig hvordan han selv udvikler ler, så den har præcis den farve og struktur han ønsker…det samme gælder glasurerne…jeg fandt pludselig ud af, at der findes mange andre slags ler end de store klumper rødler, som jeg har siddet og pølset op i formning, da jeg var barn…..Det er en videnskab, og denne potte er lavet af en blanding af porcelænsmasse og groft stentøjsler, hvori der er blandet “charmotte” dette er knust ler, der giver de fine små prikker i leret….og så er den ikke glaseret…for så ville man jo ikke kunne se den smukke struktur. Her kan du se hvordan blandingen først bliver hældt i en form, der står den og tørrer før den bliver brændt.

The mixture of clay and porcelain in the mould.

The mixture of clay and porcelain in the mould.

Lars Rank in his workspace, with tabel filled with moulds for more pots.

Lars Rank in his workspace, with tabel filled with moulds for more pots.

Og jeg syntes egentlig at potten er så fin, at jeg allerhelst lod den stå uden noget i, så man KUN så potten, men så går idéen jo lidt fløjten…så jeg blev enig med migselv om, at det skulle være en plante, som ikke går ned og dækker den stramme form. Så min meget unikke bregne har fået lov at stå i potten…jeg ved ærlig talt ikke, hvad det er for en bregne, men kender du den så giv mig lige et hint, for jeg kan ret godt lide den, men jeg syntes den ser ud, som om den nogen gange lider lidt…og så kunne det jo være jeg kunne finde lidt god viden på nettet…;-)

here is the pot with one of my funny green favorits, I don't know the name of it...If you know it, please let me know...I like it in this pot so that you get to see the shape of the pot.

here is the pot with one of my funny green favorits, I don’t know the name of it…If you know it, please let me know…I like it in this pot so that you get to see the shape of the pot.

Og så har potten en underskål som indgår i designet på fineste vis…så du vil normalt slet ikke lægge mærke til det…

Check out this fantastic design. The saucer is part of the design.

Check out this fantastic design. The saucer is part of the design.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

23 comments

 • Emma Haldan

  Jeg lige nu ville det blive en julestjerne, men på sigt nok en kaktus! 🌵🌵
  De er begge to VILDT fine, men den grå ville passe så godt herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Åhhh den er lækker 😍 Grå vil passe perfekt til min stuegran 🎄🎄 Skøn aften til dig 💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K.

  Synes den er så fin i grå melange… Ved ikke ved planten hedder, men har en i vindueskarmen den vil passe perfect til 🙂

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Meget gerne gråmeleret til mandens chiliplante 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg ville ønske den i grå meleret til min “Flamingoblomst” <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ønsker mig lys beige, og i dem skulle min amaryllis stå <3 Jeg følger forresten på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Diduch

  Orv, den lyse beige vil passe ret godt ind i vores stil med en masse lyst træ og gamle møbler 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er den fin!
  Jeg vil gerne have den i gråmeleret og plante min pilea i den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  i den lyse beige vil jeg her til jul komme min julestjerne i syntes at det skal fejres at det er jul 😀

  Glædelig jul til dig og din familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg ville gerne eje den i beige og smide en kaktus i den, da mine grønne fingre endnu ikke er udviklet nok til at passe andre planter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia L. Jørgensen

  Hold da op, hvor er det en smuk skjuler. Et kunstværk i sig selv! Jeg ville sætte min pilea eller en kaktus – i den lys beige. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er de bare fine! Jeg ville have Monstera Deliciosa planten i min potte, hvis jeg er så heldig! Jeg ønsker mig den i grå meleret, som jeg tror ville stå så pænt til vores teak skænk herhjemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Åh, så fin! Jeg ville gerne have en gråmeleret, og så ville jeg tage en stikling af en ret flot plante, jeg har, som jeg har fået af min nabo. Jeg ved ikke, hvad den hedder, men den har sådan nogle ret flotte lilla og grønne blade og så gror den hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Mai
   Du blev den heldige vinder…vil du sende mig din adresse, så den fine potte kan blive sendt afsted til dig !
   De venligste hilsner Lene / Peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lauritzen

  Så smukke potter. Drømmer om en Lars Rank potte i lys beige. Jeg tror jeg skal have en nostalgisk duftgeranium i potten og have den stående i min nye fantastiske vindueskarm, eller på skænken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  hvis jeg er heldig, vil jeg sætte min basilikumplante i den grå – så kan den pynte i vindueskarmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Lækkert design. Jeg ønsker mig grå meleret. Vil sætte en lykkekløver i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renate Keiding Lindholm

  Jeg er vild med Lars Ranks keramik i forvejen. Hvis jeg skulle blive den lykkelige vinder, ønsker jeg mig den brun/terracotta eller grå. Jeg vil have forskellige krydderurter i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg ønsker mig den creme farvede som ville være så smuk med enten en julerose i el en pilea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig 5.december!
  Meget smuk potte og jeg kan godt forstå, at du blev inspireret af Lars og hans arbejde.
  Jeg elsker keramik og samler smukt herpå som jeg kan.
  Er fast følger på Bloglovin gennem tid.
  Blev jeg den heldige ville jeg ønske mig den i lys, eller hvis den som på hjemmesiden fås i brunmeleret!
  Jeg ville sætte en smuk palme i stabelpotten, men hvis den dukkede op før jul så en smuk julerose:-)
  Ønsker du og dine en glædelig juletid med skøn julestemning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Bentholm

  Jeg ønsker mig den grå melerede. Den skal enten stå i mit køkkenvindue med en stor basilikum i eller på min reol med en kaktus 🌵🌿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg ønsker mig potten i grå. Der skal stå en kaktus i den 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg ønsker mig den grå og der skal stå en julestjerne i nu og bagefter en fredslilje

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøgen jomfru på moderne adventskrans