Keramisk GIVEAWAY- julegaven til digselv

DIY Julen – er Hjerternes fest….

Julehjerter skal der til i denne måned….men de behøver ikke være traditionelle. Jer der læser flittigt med, ved at jeg har været på kork eventyr i Portugal….ellers kan du læse om det her og her. Men fra turen havde jeg lidt materialer fra nogle af fabrikkerne med hjem…Fra en fabrik der laver den kork der kommes på store skole opslagstavler fik jeg gaflet lidt afskær med hjem….og det er helt perfekt til hjerte ophæng…Du kan også lave dem i skind strimler eller kraftigt papir…

Hov…husk også lige at deltag i konkurrencen der slutter imorgen aften…om den fineste potte fra Keramiker Lars Rank, du kan klikke ind på indlægget her.

Heart ornaments in cork

Heart ornaments in cork

Det bliver nok ikke det sidste jeg laver i kork…materialet er simpelthen så behageligt at arbejde med og så er det jo et af de mest miljørigtige i hele korkens cyklus….man kan jo i princippet blive ved at genbruge det…

Nå, men du laver disse skønne hjerter således:

Dette skal du bruge:

 • kork i ark eller strimler ( du kan også bruge det man kan købe hos tæppehandleren, det bliver brugt til at lægge under trægulve for at undgå det knirker for meget.)
 • tråd
 • træperler (disse er fra Flying Tiger Cph.)
 • lim

Værktøj:

 • en rulleskære er et hit til dette projekt ( fiskars har denne)
 • en almindelig saks
 • en limpistol (Bosch har denne uden ledning, det er genialt)
 • et skæreunderlag
 • en metallinial
These are the materials you need.

These are the materials you need.

Sådan gør du :

 • Start med at skære strimler af din kork på 10- 12 mm. i bredden. Til hvert hjerte skal du bruge to strimler á 20 cm. og 1 á 10 cm.dsc_6171-22017-12-10-17-01
 • Foroven skal du have en løkke af din tråd til at hænge dit hjerte op med, sørg for at du limer den fast midt på korken, ellers kommer det nemt til at vippe når du hænger det op.2017-12-10-17-162017-12-10-17
 • Og hvis din kork har været bøjet før, så følg de allerede eksisterende naturlige folder, så du ikke begynder at vride det den anden vej.
 • Hvis du ønsker at have perler forneden, trækker du perlerne på en tråd, og når du limer hjertedelen på midterdelen lægger du tråden med perlerne ind imellem. Ønsker du dem foroven, kan du trække perlerne på din løkke og fæstne dem med en klat lim til sidst.2017-12-10-17-56

Så er dine ophæng klar til at blive hængt op…Jeg har hængt mine på en gren fra en Bloomon buket, der har slået rødder, så en dag får den lov, at få et liv oppe i sommerhuset. Den står i den nye vase fra Designership Ripple…super fint design, med to egetræs ringe, der kan holde sådan en enkelt gren fint på plads i vasen. Den er lavet i samarbejde med Interflora, så det er her du kan få fingre i den.dsc_6193-2

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keramisk GIVEAWAY- julegaven til digselv