DIY Julen - er Hjerternes fest....

Vinderen er fundet !!! Tilllyyyykkke !!!

På selveste “julestjernernes dag” fandt jeg en vinder af den smukke potte fra Lars Rank keramik, som jeg viste med en julestjerne her.  Men denne vinder har en helt speciel plante fra hendes nabo der skal i, og det bliver helt sikkert også rigtig fint…Stort tillykke med den ekstra julegave til :

Mai Odgaard

If you need a wish for christmas...the pot could be the perfect choice. It is from the danish ceramist Lars Rank and cost 550 d.kr.

If you need a wish for christmas…the pot could be the perfect choice. It is from the danish ceramist Lars Rank and cost 550 d.kr.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Julen - er Hjerternes fest....