Stylish gifttags in recycled paper- time for giftwrapping

lidt pral på en mandag

 

Me and some DIY's from my christmas book is beeing featured in Nørrebro Bycenters juleblad.

Me and some DIY’s from my christmas book is beeing featured in Nørrebro Bycenters juleblad.

skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

Nå, ja….så blev jeg spurgt, om jeg ville bidrage til lidt juleri på siderne i Nørrebro Centerets blad…(det bliver hustandsomdelt og trykt i et oplag på 50.000, så jeg blev smigret…I know…I’m easy) Men for godt en måned siden udkom bladet så….og jeg har så først snøvlet mig forbi og hentet en kopi nu (fordi jeg jo egentlig bor på Østerbro) Anyway, det ser så fint ud…jeg havde ingen medbestemmelse til hvilke produkter de satte på siderne…men jeg syntes egentlig, at de er sluppet ret fint fra at ramme noget jeg kan lide. Det er ikke sikkert jeg vil spæne ned og købe det hele, men der er da flere af tingene jeg virkelig gerne vil have f.eks. den fine smørkniv og sukkerske fra Søstrene Grene…og så til den nette sum af en lille ti’er….de skal med næste gang jeg kommer der forbi.

Har du brug for penge til juleriet? Så få hurtigt et overblik over de bedste lånemuligheder her.

Men hvis du bor i nærheden, så er der lige et par sjove DIY’s i bladet fra min julebog, som jeg også omtalte her. Så det er værd lige at tage med…og mine favoritter er også nogen jeg helt selv har valgt fra butikkerne derude…Jeg drømmer ofte om den fine Georg Jensen kande….og så elsker jeg træ…så endnu en skål vil aldrig skade…og så faldt jeg over den skønne skønne stentøjs tekande….nå, ja….jeg drikker minimum 1 liter te om dagen….såååå tekander skal der til.

NBC page 8 and 9....if you can read it you can get to know a little bit more about me and me christmas traditions.

NBC page 8 and 9….if you can read it you can get to know a little bit more about me and me christmas traditions.

Og øverst i højre hjørne er der sørme også en reklame for min store Julebog…håber der er rigtig mange der bliver inspireret til at købe den…jeg lover der er masser af gode julerier i.

I have to say....if you have kids....these candy figures are just so adorable, and easy peacy to make.

I have to say….if you have kids….these candy figures are just so adorable, and easy peacy to make.

Håber du kom i endnu mere julestemning efter at have set siderne her.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stylish gifttags in recycled paper- time for giftwrapping