lidt pral på en mandag

Pink crush- gadget wish for christmas

Samsung Galaxy S8 edge in the rosegold colour....Perfect wish for christmas.

Samsung Galaxy S8 edge in the rosegold colour….Perfect wish for christmas.

Reklame, jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, men da jeg har fået lov at teste produktet skal dette fremgå, dog vil jeg påpege at alle ord og tanker er mine egne, de er på ingen måde dikteret. 

yes…yes…yes…var det første jeg tænkte, da jeg så at Samsung havde lavet en ROSE GOLD version af deres seneste skud på stammen af Galaxy telefoner, nemlig S8’eren. Jeg sad da med min, på daværende tidspunkt højtelskede Samsung Galaxy 7’er også edge. Den har jeg været SÅ glad for…hvis der er nogen telefoner, der kan tage skarpe billeder, så er det altså Samsung. Og da jeg bruger det rigtig meget….at tage billeder, er det faktisk det jeg prioritere højest. Selvfølgelig er der andre fordele, der også er værd at tage med…som lang batterilevetid, kommer nok som nummer to på listen over ting der skal være iorden….Men helt ærlig…så er LOOKET jo også vigtigt….hvem gider rende rundt med en grim kasse, der tager gode billeder og kan holde batteri længe…..not me ! Så check lige denne beauty ud…JEG ER VILD med den…sådan helt teenage agtigt vild….stod jeg næsten og hoppede af glæde, da jeg så den “for real”….Det der pink er bare rigtig pænt…Og nu har jeg prøvet den i et stykke tid…og jeg er ikke skuffet…

The soft edges and slim design gives you a perfect grib.

The soft edges and slim design gives you a perfect grib.

Designet

Den er blevet lidt smallere end 7’eren, og det gør at du har et bedre greb om den. Det syntes jeg fungere helt perfekt…og så er edge kanterne som på 7’eren bare super lækre og føles godt i hånden. De har fjernet home knappen, så nu ligger den, som en touch funktion under skærmen, hvilket også gør designet endnu mere enkelt. Og logo er fjernet fra front. Alt i alt et mere strømlinet design syntes jeg.

Funktionerne

Den kan det samme og lidt mere til. Men det er hovedsageligt kameraet, jeg har fokuseret på, og der er dette blevet bedre til mørke omgivelser. Kameraet er på 12 MP og front kameraet helt oppe på 8 MP. Jeg må bare sige, at jeg ofte står sammen med andre der bliver helt “Wow, et godt kamera der er i din telefon” og ja, det er altså bare supergodt…Jeg bliver sjældent skuffet…du kan eventuelt checke min instagram….der er næsten alt taget med telefonen. Batteriet holder længe….snildt en hel dag hvor jeg er rundt og ja…jeg tager et hav af billeder. Og hvis det begynder at knibe med batteri er der jo altid en strømbesparende tilstand så kan den holde nærmest for evigt…så er der naturligvis også visse funktioner du ikke kan bruge…men hvis du lige skal sikre at det er til at få kontakt med dig eller busbilletten kan findes frem…så er den altså rigtig god sidst på aftnen.

Perfekt julegave

Jeg tænkte bare, at hvis du lige står og ikke aner hvad du skal ønske dig af kæresten, forældrene eller nogen andre der syntes, du er værd at spendere ca. 4.500 kr. på, så er den altså virkelig et godt bud, så du kan gå ud i verden og optage dit liv både i billeder og video af høj kvalitet…Jeg syntes telefonen er super fin og feminin på sin egen cool måde…det er virkelig godt design, der rammer mig plet…funktion og udseende, der holder !!! Du kan læse meget mere om den her.

Mangler du mere et TV der ikke forstyrre din ellers lækre indretning, så check også dette indlæg. Du vil aldrig bemærke, at der er kommet et TV indenfor døren, det ligner at du har fået et nyt maleri på væggen….det kunne man jo også godt ønske sig….billedekvaliteten vil også få kæresten helt op og ringe…så kunne I slå to fluer med et smæk ;-).

Go for it...it's feminine and cool at the same time...gadget that speaks to the female side of you...

Go for it…it’s feminine and cool at the same time…gadget that speaks to the female side of you…

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Tina KH

  Glædelig 20.decmebr til du og dine:-)
  Super flot farve og min datters Samsung er lidt kaput, så godt tip:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina
   Tak…og ja…den farve er virkelig fin og dejlig tøset…og så tager den altså knald go’e foto…hun vil elske den…
   Rigtig god jul til jer…
   Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt pral på en mandag