Bæredygtig giveaway med DIY undertoner...

Øko produkter i min toilettaske

Reklame

Hvert år skydes messerne for mit vedkommende igang med Heimtextil i Frankfurt. Når jeg pakker prøver jeg at pakke let, så jeg kun skal have håndbagage med….men der er jo ting man gerne vil have med anyway….som f.eks. nogle gode naturlige produkter til ansigtet. Det seneste stykke tid har jeg testet den nye økologiske plejeserie fra Join Organic. Den er udviklet i Danmark og lavet på økologiske produkter.
Produkterne er økologisk certificeret af Ecocert/Cosmos. Dermed er man garanteret, at indholdet i produkterne lever op til de højeste europæiske krav, for økologiske produkter.
Produkterne er baseret på effektive ingredienser, blandt andet “Super Fruits” som er frugter/bær med et højt indhold af naturlige vitaminer. Produkterne er desuden Svanemærket. Og ja, nu kommer det….de er virkelig billige…og det kan godt være emballagen ikke oser af luksus eller glamour, men det er så heller ikke det du betaler for. Du betaler for rene ærlige produkter, der virker fint. Personligt er jeg rigtig glad for deres anti-age eye cream til 99 kr. og deres 24 hour facecream til 79 kr. Til kroppen bruger jeg lige nu deres showergel til 39 kr., deres bodycream til 49 kr. og deres deo roll-on til 29 kr. Hele body serien dufter af sol og sommer…sådan lidt jordbær sorbet blandet med noget mango og citrus….ja, den slags er jeg ikke god til at beskrive…men sol og dejlig sommer.

Join the organic future. New danish skincare products at very good prices. they are certified by Cosmos organic.

Join the organic future. New danish skincare products at very good prices. they are certified by Cosmos organic.

Et andet produkt jeg lige vil slå et slag for….da jeg også har brugt det hver gang jeg rejser de sidste par år vil jeg tro…er “Make-up eraser” altså make-up viskelæderet, det er en slags vaskeklud lavet af nogle bestemte (ikke naturlige) fibre, som når du vasker dit ansigt med den, så forsvinder al make-up…og ja, så skyller du kluden op og det overskydende make-up vaskes ud af kluden…det er ret genialt…en klud og noget lunkent vand- så er du ren…den koster i den store version 160 kr. og kan bruges op til 1000 gange.

Er du mere til de mere almindelige make-up fjernere, dog en helt ren og miljøvenlig make-up fjerner, så kan den fra Løwén klart anbefales. Løwén er et nyt dansk make-up brand, der indtil videre har fokus på mascara, hvor også min mascara “Beyond” er fra. Make-up fjerneren indeholder hverken olie, parfume, parffin eller parabener, og kan bruges af alle hudtyper. De har lavet tre forskellige mascara’er og denne giver volume og curl. Mascaraen indeholder Biotinoylkompleks, der virker som et serum på vipperne, og giver længere og fyldigere vipper. Mascaraen indeholder en kombination af Arganolie, Vitamin E og Biotinoyl, der styrker og plejer vipperne. Den koster 180 kr.

The Beyond mascara from Løwen it gives your eyelashes volume and a curly effect.

The Beyond mascara from Løwen it gives your eyelashes volume and a curl effect.

Udover disse kan jeg ikke undvære mine produkter fra Sandstone Scandinavia, jeg har flere forskellige fra dem, men der altid en fast pudder i min makeup pung. Denne ligger sig nærmest, som en foundation og giver et perfekt naturligt udseende, der holder hele dagen. Og det er rigtig praktisk, når man tager den tidlige flyver, og er på stikkerne hele dagen…og så fylder den ikke meget i tasken, så hvis det bliver nødvendigt kan man jo lige friske sig op hen ad dagen…den koster 270 kr. Og fra dem kommer også den matte flydende læbestift, den er super pæn og mat. Den koster 200 kr. Sandstone er imod dyreforsøg og alle produkter er parfumefri og parabenefri. De har verdens første allergicertificerede ansigtsprimer…Og deres produkter anbefales til folk med sart hud. Jeg har tidligere skrevet om deres produkter her.

Make-up from the danish allergy certified make-up brand Sandstone is some of my favorites.

Make-up from the danish allergy certified make-up brand Sandstone is some of my favorites.

Og så skal Appeal4, der laver de fineste farver til neglene, da også med…dem har jeg også tidligere skrevet om, for de er virkelig et at mine favorit brands…du kan læse mere om dem her eller her og her hvor jeg har lavet lidt nail-art.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæredygtig giveaway med DIY undertoner...