De nyeste boligtrends 2018-2019

Århus – Hotel Ferdinand kører micro homes

Jeg fik opholdet på Hotel Ferdinand i julegave af Jysk.

Jeg har lige været en tur i Århus med en overnatning på Hotel Ferdinand. Jeg fik deres studio room 507. Det ligger i “huset ved åen”. D.v.s. lige i smørhullet af Århus. Fra de to balkoner er der udsigt over åen den ene vej og havnen den anden.

The view from the terrace of room 507 at Hotel Ferdinand

The view from the terrace of room 507 at Hotel Ferdinand overviewing the harbour of Århus.

Men apropos min post de-nyeste-boligtrends-2018-2019 om de kommende interior trends, så har de her lavet nærmest et “micro home” i midten af byen, så alt er helt rigtigt…

Studio 507

Det lille hjem er 60m2 og har stort set ALT, jeg kunne faktisk godt flytte ind…Der er i den ene ende soveafdeling hvorfra der er stort vinduesparti med udgang til stor altan, herfra er billedet over taget.

The bedroom area in the studio at Hotel Ferdinand.

The bedroom area in the studio at Hotel Ferdinand.

I den anden ende af lejligheden ligger en stue med flere store vinduespartier til begge sider og store altaner. Kunne måske godt have brugt en flyder (sofa), men det ser rigtig fint ud med daybeden…

The livingroom area is keept in the grey scale and getting the nature inside by the big windows.

The livingroom area is keept in the grey scale and getting the nature inside by the big windows.

Urban nordic home

Så er der naturligvis et køkken i midten…det er holdt i lækker sort og enkel skandinavisk stil.

The kitchenarea in the urban microhome of Hotel Ferdinand.

The kitchenarea in the urban microhome of Hotel Ferdinand.

Og det lille badeværelse er også fint og enkelt med beton gulv og grå nuancer. og i skabet gemmer sig også en vaskemaskine….man får virkelig fornemmelsen af at flytte ind i et hjem…man kunne sagtens bo der længe. Indretningen er med interiør og tekstiler fra Jysk.

The grey bathroom with a cool concrete floor.

The grey bathroom with a cool concrete floor.

Cirkus mad

Gider man ikke selv lave mad, så er der jo den anmelderroste restaurant i hotellet, eller man kan gå på opdagelse i Århus’ gader for de er fyldt med lækre restauranter. Vi besøgte Brasserie Belli, som jeg klart vil anbefale hvis man kommer på de kanter…Restauranten er  åbnet i 1994 af cirkusfamilien Belli. Vi fik klassisk fransk steak frites…det var super lækkert kød og gode fritter…og en riiiiigtig god bearnaisesauce. Morgenmaden fik vi på hotellet, den var god, enkel og gode råvarer.

Restaurant Ferdinand in Århus.

Restaurant Ferdinand in Århus.

Hvis du får lyst til at læse mere om Århus har jeg skrevet om et andet hotel ta-til-smilets-by-aarhus her. Og nogle af de skønne steder derovre som brillere til jul : julestemning-og-god-mad-i-aarhus Og endnu mere Århus her den-gamle-by-og-new-nordic-food eller hvis du er til planter og blomster, så byder væksthusene deroppe på den slags, læs om dem her vaeksthusene-i-aarhus

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nyeste boligtrends 2018-2019