Århus - Hotel Ferdinand kører micro homes

Weekend wellness….

Reklame, da jeg har fået lov at prøve disse naturlige produkter fra Australien bodycare, men jeg bliver ikke betalt og derfor gør jeg det ren og skær fordi vi havde en super oplevelse med produkterne og jeg gerne vil dele det med jer læsere.

Så er det weekend og hvis du er hurtig kan du lige nå at bestille en facemask hos Australian Bodycare….for de yder altså tophurtigt service…jeg bestilte og fik varerne dagen efter….

20180117_205904-animation

Spa-feeling at home

Jeg har to døtre, så vi lavede spa på badeværelset…med ansigtsmasken. Nu er det jo ikke fordi de har udpræget problem hud, men lidt teenage fedtet nogle få steder…Så jeg købte også en spot stick (den er iøvrigt på tilbud lige nu til kun 39 kr.), den kan bruges til bumser, insektbid eller rødme i små områder. Den har pigerne også testet. Og den er virkelig også god, man kommer bare lidt på pletten inden man går i seng og næste morgen er den væk eller ihverttilfælde meget mindre synlig.
facemask-2-copy

Hår produkterne

Den ene af pigerne har lidt irriteret hovedbund, så jeg bestilte hele pakken med hovedbundskur, shampoo og balsam. Og den fik hun også prøvet…Hun har kun prøvet én gang, men hovedbunden har det fint…og hun nød at få den masseret i og blive forkælet max med de lækre produkter.

Australien Bodycare hairtreatment products. All natureal products made from Tea tree oil.

Australien Bodycare hairtreatment products. All natureal products made from Tea tree oil.

Hvad er Australian Bodycare ?

Australian Bodycare er et naturprodukt, der har været anvendt i Australien i århundreder. Det særlige ved Tea Tree olie er at den modvirker bakterier, og er effektiv til behandling af forskellige hudproblemer. Deres produkter er dermatologisk testet. De er milde og hudvenlige, så selv hvis du har sensitiv hud kan man bruge dem.

Us wearing the facemask...we had so much fun and got soft and clean skin afterwards.

Us wearing the facemask…we had so much fun and got soft and clean skin afterwards.

Find mere øko og DIY inspiration

Så hvis du også er til rene naturprodukter, så kan jeg klart anbefale disse… og læs også indlægget om hvad jeg har i toilettasken når jeg rejser…det er også rene produkter. Øko-produkter-i-min-toilettaske

Eller da jeg fortalte om de super lækre produkter fra Swiss Clinic. Forkaelelse-til-huden

Måske du bare har lyst til at lave din egen fodscrub, så kan du se her hvor let det er. Weekend-forkaelelse-til-digselv

hairtreatment

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århus - Hotel Ferdinand kører micro homes