The Home- of Ferm Living

3 butikker for livsnyderen i Århus

Jeg havde jo for et par weekender siden en skøn, men kort tur til Århus…så det blev til en tur rundt i latinerkvarteret og lidt op ad gågaden…heldigvis er centrum af Århus jo ikke så stor, så vi spænede rundt for at nå så meget som muligt inden butikkerne lukkede…De lukker nemlig allerede kl. 15 på en lørdag, ihverttilfælde de mindre designbutikker. Sååå hvis jeg har misset nogen er det simpelthen derfor…og en god grund til at komme igen…og så kunne det jo være at man kunne være heldig igen at nyde god mad og dejligt hotel…det kan du læse om her. aarhus-hotel-ferdinand-koerer-micro-homes

Decorate Shop

DEcorate interior shop in Århus, Denmark

Decorate interior shop in Århus, Denmark

Den første butik jeg vil fremhæve er decorate shop, som i sin enkelhed var super inspirerende. Den har en webshop tilknyttet og butikker i flere byer i Jylland. Denne var fyldt med lækkert dansk design, udstillet fint i hvide kasser på de sorte vægge. Og masser af skøn keramik fra danske designhelte som f.eks.  Arhøj, Finnsdottir og Lars Rank, som jeg tidligere har skrevet om her. keramisk-giveaway-julegaven-til-digselv  og her er han også nævnt finders-keepers-favoritter og her trendrapport-fra-formland

Arla- Unika

Arla Unika is a shop filled with high quality cheeses and liqour. Everything for the ultimate cheese plate for the gourmet lover.

Arla Unika is a shop filled with high quality cheeses and liqour. Everything for the ultimate cheese plate for the gourmet lover.

Er du til oste…eller bare en “sucker” efter den gode bid….lever du efter mottoet “hellere lidt, men godt” så vil jeg vove at påstå, at du vil elske denne butik Arla Unika. Jeg er selv typen, der hellere vil have et lille stykke rigtig god ost end et helt fad med halv dårlig ost…og det gælder sådan set for alt…Jeg ELSKER når der står nogen bag, der brænder for det de laver…måske har de brugt år på, at nå frem til en bestemt smag, eller deres opskrift er gået i arv i generationer…den slags historier er fantastiske…og jeg tror at hvert produkt i denne butik har den slags historie. Det ligner et nøje udvalgt sortiment af lækkerier…Jeg blev ihverttilfælde meget lækkersulten…

Bestseller- Rømerhus

Bestsellers shop Rømerhus in Århus was an impressive fashion shop with a restaurant on the ground floor.

Bestsellers shop Rømerhus in Århus was an impressive fashion shop with a restaurant on the ground floor.

International klasse

Jeg må sige, at jeg kommer ret meget rundt og denne butik har altså international klasse…den er simpelthen SÅ smuk med den store messing trappe i midten, der føre op til til mere mode, og et imponerende loftmaleri. Kombinationen af fashion, lidt dufte, imponerende kunst og cafén i bunden af den smukke bygning, er helt eminent, og lige i øjet i forhold til den nye trend med konceptbutikker fremfor normale fashionstores. JEG ER VIL MED DET !

Min Favoritduft- endnu én ecofreindly sag

I butikken har de eau de toilette af den bedste slags fra Laboratory Perfumes der også forhandles hos Pure elements her. Jeg har selv duften Samphire, som jeg elsker for dens helt unikke lidt krydrede duft. Deres dufte er lavet i England, hvor de har skrappe etiske krav til ingredienserne. De tester ikke på dyr og deres dufte bliver lavet på deres eget labarateori af naturlige duftolier. Alle er hudvenlige og fri for parabener, phthalater, konserveringsmidler, syntetiske stoffer, additiver og andre skadelige eller ikke-bæredygtige stoffer.

Er du interesseret i at læse andre indlæg med naturlige beauty produkter så kig forbi her:

5-oeko-beauty-produkter

getting ready for TV

Øko produkter i min toilettaske

Håber du også har fået lyst til at besøge Århus, for de kan altså noget med de livsstils butikker.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Home- of Ferm Living