Carcel, mode med mening

Children of Graceland- en fotoudstilling

Photo by Hayley Luisa Brown from the exhibition Children of Graceland

Photo by Hayley Luisa Brown from the exhibition Children of Graceland

Eyewear and art in Copenhagen

Har du 5 minutter næste gang du er inde i byen (København), så smut lige forbi brillebutikken Ace & Tate i Ny Østergade….De har virkelig cool briller til fornuftige priser…MEN lige nu har de også en fotoudstilling ovenpå…det er fotografen Hayley Louisa Brown, der har været en tur forbi Graceland…og taget billeder af børnene der lever med Elvis fans myldrende rundt i deres område…de lever drømmen om ham der gjorde det stort, uden nogensinde at have været i den tid han levede i….Hun har fanget deres attitude og ikke mindst deres kostumer og den stemning der hersker blandt disse børn. Portrætterne er helt igennem fantastiske på deres egen unikke måde…Tag forbi inden 28 februar hvor den slutter. Her lige en lille smagsprøve på nogle af værkerne…

Check out the exhibition at the Ace & Tate shop in Copenhagen

Check out the exhibition at the Ace & Tate shop in Copenhagen

Check out the exhibition at the Ace & Tate shop in Copenhagen

Check out the exhibition at the Ace & Tate shop in Copenhagen

The Brand ace & Tate

Det hollandske brillebrand Ace & Tate har designet stilfulde kvalitetsbriller- og solbriller til overkommelige priser siden 2013. Designet er klassisk, men altid med et moderne twist og præget af Ace & Tate’s legende DNA. De håndlavede briller designes i Amsterdam og opfordrer til en personlig stil og konstant fornyelse. Ace & Tate har altid fingeren på pulsen og overrasker med særlige kunstnersamarbejder og kreative projekter.

Læs mere om briller her

Vil du læse om min første synstest…så klik her: briller-et-nyt-accessorie og jeg lever op til det med at jeg ELSKER briller for jeg har fået endnu et par du kan se og læse om her: I-can-see-clearly-now og inden længe vil jeg også fortælle jer om et andet spændende og bæredygtigt brille brand nemlig Monkey glasses….men det kommer og jeg er ret sikker på I også vil blive VILDE med dem.

Solbriller fra denne sæson der koster fra 998 kr. hos Ace & Tate.

Solbriller fra denne sæson der koster fra 998 kr. hos Ace & Tate.

Disse briller drømmer jeg om at se på næsen af min mand…det kunne være et godt match !come-as-you-are097-768x1075

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carcel, mode med mening