Children of Graceland- en fotoudstilling

Weekend drinks…Kermit deluxe

Det er weekend lige om lidt…og måske du har lidt snaps, der står fra julefrokosterne. Her kommer et bud på en skøn drink, du hurtigt vil score rigtig mange point for…Den er super fresh og smager himmelsk….nærmest sund…så det er bare med at få kørt en agurk gennem juiceren og shake, så er du klar….Jeg kalder den Kermit deluxe….og jeg har lavet en video, så du kan se hvor let det er….

This weekend drink - Kermit delux

This weekend drink – Kermit delux

Opskrift på drinken

Til 1 af disse drinks skal du bruge :

2 cl. Rød Aalborg akvavit

2 cl. lime saft

4 cl. hyldeblomst saft fra Bornholms mosteri

5 cl. frisk presset agurkesaft

Bland disse ingredienser og top med gingerbeer

Skær en skrå skive agurk og kom i drikken.

kom en stor isterning og et sugerør i og tiil sidst pynter du med en lille dusk dild.

server den i et stort vinglas.

this is what you need for a Kermit deluxe.

This is what you need for a Kermit deluxe.

Se videoen, så nemt er det at lave den:

Den uden alkohol, men kæmpe vitamin boost.

Hvis du som jeg har en juicer…så kan man slet ikke lade være at prøve at komme forskellige ting i, og se hvad der kommer ud….og jeg er ret vild med agurkesaft. Den er meget let og frisk, også sammen med appelsin saft og lidt ingefær er den god…og virkelig lækker smag og pynt med en dusk selleri…man drikker jo også med øjnene. 😉

This is a mix of cucumber, orange and ginger juice...a perfect vitamin boost

This is a mix of cucumber, orange and ginger juice…a perfect vitamin boost

Jeg køre det hele gennem min Novis Vita juicer, som både kan centrifugere de hårde frugter og grønsager,  og så klarer citruspresseren alle former for citrus frugter…Den kæmper sig gennem alt…og du får maximalt ud af dine frugter og grønsager. Den kan købes og ses (og de demonstrere gerne for dig) hos Spinchy på Gl. Kongevej.

Har du lyst til at se en anden drink jeg lavede i sommers så check denne ud margarita-with-watermelon

Eller vil du bare gerne inspireres til en lækker juice uden alkohol så har jeg også lavet juice-er-det-nye-groent

Novis Juicer is the perfect choice if you want a goodlooking juicer with a lot of power.

Novis Vita Juicer is the perfect choice if you want a goodlooking juicer with a lot of power.

Reklame, da jeg bruger ingredienser og maskiner jeg har fået, dog er jeg ikke blevet opfordret til at lave indlæg med disse produkter, så det er ren og skær fordi jeg gerne vil dele min begejstring for disse produkter og hvad du kan lave med dem.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Children of Graceland- en fotoudstilling