Weekend drinks...Kermit deluxe

Mine 10 favoritter fra Formland

Nu har jeg siddet og kigget mine billeder igennem fra Formland messen, og det er virkelig svært at begrænse sig, men jeg vil dog ikke spamme jer for voldsomt, så jeg nøjes med at vise jer mine 10 favoritter, som alle er meget forskellige og unikke på hver deres måde. Messen for interiør design afholdes 2 gange om året, den her i starten af Februar og igen i midten af august. Jeg forsøger at deltage hver gang, da jeg hver gang møder nye brands, som jeg gør flittigt brug af i mine stylinger, både her på bloggen og for de blade jeg også arbejder for.

this bike rack is made by madebybent danish design produced in Hamburg, Germany.

this bike rack is made by madebybent danish design produced in Hamburg, Germany.

Med et maskulint touch

Der skal også være plads til manden i boligen…og jeg tror dette design taler til mange mænd…Brandet hedder madebybentGREN er et rigtig godt eksempel på et design, der er funktionelt, smukt og enhver (cykelglad) mands drøm. Jeg er vild med de stramme linjer, og så har jeg en svaghed for træ…så de bukkede træfiner giver blot designet et ekstra plus. Smuk og enkel måde at opbevare sin cykel.

A new danish design brand that focus on local production, so right now is every part of the lamps made here in Denmark.

A new danish design brand that focus on local production, so right now is every part of the lamps made here in Denmark.

Pink hitter stadig

Nyt dansk brand der producer lamper herhjemme…Navnet er woodumix. De har kun været på markedet siden efteråret og de har endnu kun 3 variationer af lampen. Jeg er vild med denne pendel som findes i et hav af farver, og koster fra 1.995 kr.

I drink tea every day allways...and I love these tea caddies. And the tea tastes fantastic, too.

I drink tea every day allways…and I love these tea caddies. And the tea tastes fantastic, too.

Jeg er jo en te-tante…drikker litervis dagligt, jeg elsker bare te, og bliver så glad, når der er brands der gør lidt ekstra ud af dåserne…så disse fangede straks mit øje. Super fine nostalgiske dåser i den helt rette nude/ lyserøde farve…hvem kan stå for dem…? ikke jeg! De er fra firmaet Cocoon tea artisans.

Sonobe light is all about LOVE, LIGHT and PAPER. Handmade lamps by Charlotte Brandt.

Sonobe light is all about LOVE, LIGHT and PAPER. Handmade lamps by Charlotte Brandt.

Handmade is wellmade

Der er flere former for håndlavede ting med i mine favoritter. Denne væglampe syntes jeg er helt fantastisk, den er lavet af Charlotte Brandt, der har lavet firmaet Sonobe Light, hvor hun folder Sonober og sætter dem sammen til lamper. Hun har en stærk passion for lys og papir, som viser sig meget forskelligt afhængeligt af papirets struktur og pærens glød.

Lillerød is a basket factory that has made baskets for generations.

Lillerød is a basket factory that has made baskets for generations.

Lillerød har lavet denne type kurve siden 1890. Idag bliver de lavet i ask for at give dem ekstra styrke. De fåes i forskellige størrelser og den største er som en vasketøjskurv med stofpose indeni. Man mærker tydeligt at de er kraftigere end normalt og helt sikkert kan holde både som brændekurv og anden krævende opbevaring. De er virkelig smukke i deres enkelhed og bliver bare kønnere med alderen, hvor træet vil tage farve.

Tina Marie Copenhagen handmade is a danish ceramist. She experiments with the shapes and glazes, and surprises every sesason.

Tina Marie Copenhagen handmade is a danish ceramist. Her mix of ceramic and brass is very pretty.

Tina Marie Bentsen er en dansk keramiker, der herhjemme blev kendt for vaser i meget stramme former, tone i tone glasur. Idag syntes jeg hun er gået meget videre og laver rigtig mange skønne ting. Jeg fandt pladask for denne tekande, men der var SÅ mange ting som jeg ville elske at have på min køkkenhylde…for den slags fine sager skal ikke gemmes ind i et skab, men stå og pynte på åbne hylder.

Vivo design makes these simple yet sophisticated vases in all sizes.

Vivo design makes these simple yet sophisticated vases in all sizes.

Greenliving is still going strong

Der er stadig mange planter, men fra de grønne planter er det nu stille og roligt ved at bevæge sig over i blomster…derfor vaser i alle afskygninger…og jeg har nogle gange kigget på denne fra Vivo design, og jeg er vild med den. Den findes i en størrelse som en tennisbold op til en badebolds størrelse.  Alle med kobber hals og en kork prop. Super fine som her hvor et træ får lov at slå rødder.

This is designed by danish Marie Graff who lived in Prag for some years and got in contact with all the talented craftsmen who now produces her design.

This is designed by danish Marie Graff who lived in Prag for some years and got in contact with all the talented craftsmen who now produces her design.

50’ies shapes and colours

Vi var forbi den Marie Graff, som har firmaet Kodanska. Hun designer forskellige produkter og får dem produceret hovedsageligt i Prag, hvor hun og hendes familie har boet i en periode. Hovedparten af hendes designs er keramik og glas, så dette salatbestik er helt nyt. Jeg er vild med guldet sammen med pastelfarverne.

Another new danish brand is focusing on more is more...Eden outcast has made this star mirror.

Another new danish brand is focusing on more is more…Eden outcast has made this star mirror.

More is more

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte…for Eden Outcast har lidt af alt det gode…de har den helt rigtige metalblomst til væggen, det smukkeste tæppe til gulvet, den fineste brevpresse i krystal med champagne bobler….(kan det blive mere dekadent?) og som her det mest cool stjerne spejl. De er stået helt af på minimalisme og istedet gået “all in” på maximalisme. I love it !

Shelf systems are booming and this one is really a good sulotion from Andersen Furniture.

Shelf systems are booming and this one is really a good sulotion from Andersen Furniture.

Classic nordic living

Wood wall kaldes denne hylde fra Andersen Furniture. Her er flere af hylderne sat sammen, så de fungere som en reol. Jeg er vild med det lette look og måden hylderne nærmest svæver. Der er et tydeligt nordisk fingeraftryk på disse hylder, og Andersen’s mangeårige produktion af de danske møbel klassikere skinner tydeligt igennem på det solide håndværk.

LÆS mere

Kunne du tænke dig at se mine favoritter fra den kreative messe “kreative dage” så læs med her : mine-10-favoritter-fra-kreative-dage

Eller hvad med tendenserne fra heimtextil  de står beskrevet her : de-nyeste-boligtrends-2018-2019

Kender du Finders Keepers markedeet derfra har jeg også nogle favoritter se dem her : finders-keepers-favoritter

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend drinks...Kermit deluxe