Trænger du til et kompliment ?

Giveaway – Skincare for the winter

Vinteren har da for alvor fået fat her i Danmark, mens jeg skriver dette sner det udenfor…jeg troede egentlig lidt varme var på vej, men der tog jeg fejl…Anyway, der er derfor endnu mere grund til at fugte din hud godt i denne tid. Jeg har været så heldig at Fåborg Pharma har spurgt om jeg vil udlodde 2 sæt allergi testede hudpleje produkter til en af mine følgere og hendes mor, venninde eller hvem der nu skal forkæles….

These are the products from Faaborg Pharma you can win on my instagram account.a

These are the products from Faaborg Pharma you can win on my instagram account. The flowerpot from Kahler design and the plant from Queens are not part of the giveaway.

Ultimate serien

Jeg har testet ansigtsprodukterne ULTIMATE, og jeg er meget positivt overrasket. Den måde Fåborg Pharma adskiller sig på, er at de har skåret alt unødvendigt bort og fokuseret på de ingredienser der har en positiv effekt på din hud. De aktive ingredienser de har fokus på er :

-Vitamin B3: Det virker anti-inflammatorisk og udjævner pigmentforskelle. Og hudens elasticitet forbedres.

-Hyaluronsyre: Dette er et fugtgivende- og bindende ingrediens. Hvilket reducere fine linjer i huden og genopretter den naturlige fugtbalance.

-Syricalm: Der virker beroligende, beskyttende og mindsker rødme og irratation.

-Salicylsyre: Løsner døde hudceller og forbedre huden til at modtage fugtpleje.

How to use it

Serien ULTIMATE er en 4 steps hudpleje serie. Og nu vil jeg advare der kommer morgen-billeder, det er ikke for sarte sjæle, der normalt kun ser meget smukke lækkert sminkede personer, for her snakker no make-up og morgenhår….men jeg havde en fest…og du kan se produkterne in action.

You start with this cleansing mousse, that has this silicone brush which makes it very easy to use.

You start with this cleansing mousse, that has this silicone brush which makes it very easy to use.

Man starter med at bruge cleansing moussen, og den er super smart, fordi den har en silikone børste, og efter 1-2 pump på toppen kommer der mousse, du kan vaske ansigt og hals med.

Next step is to clean your skin with the skin tonic.

Next step is to clean your skin with the skin tonic.

Kom nu skin tonic på en vatrondel og forbered huden til fugten.

After these steps you add the day face creme .

After these steps you add the day face creme .

Nu er det blot at komme dag cremen på, og du er klar til at komme din daglige make-up på.  Og når det bliver aften, gøre step 1 og 2 igen og istedet for dagcremen kommer du natcremen på.

In the evening you do step 1 and 2 again and add the night creme.

In the evening you do step 1 and 2 again and add the night creme.

Helo hudpleje optimal til vinterhud.

Produkterne hudvenlige, hvilket vil sige at de har fået allergy certifikatet, dette vil sige at de er testet og har ingen allergifremkaldende stoffer. Produkterne er 100% uden parfume, parabener og farvestoffer. Og du får også en body creme og en SOS salve.  Den nye SOS salve reparere og opheler huden, så den er optimal i disse tider, hvor hænderne bliver meget tørrer.

These products are also part of the giveaway from Faaborg Pharma.

These Helo products are also part of the giveaway from Faaborg Pharma.

Vil du gerne deltage i give-awayen, så smut ind på min INSTAGRAM konto og find det billede du ser øverst i dette indlæg. Følg trinene og opfylder du kravene er du med i konkurrencen om to sæt af disse skønne hudpleje produkter til dig og en veninde. Jeg trækker en vinder næste fredag d. 23 marts 2018.

Jeg har en forkærlighed for bæredygtige produkter og ønsker at være bevidst om hvad jeg smører min krop ind i, derfor har jeg flere forskellige anbefalinger, en af dem kan du se her Øko-produkter-i-min-toilettaske eller her hvor jeg anbefaler nogle gode håndcremer til kulden Beskyt-dine-haender-i-kulden og her er nogle favoritter 5-øko-beauty-produkter

Du kan også finde god makeup, der er allergi venligt se f.eks. her Getting-ready-for-tv

Rigtig god weekend !

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

1 comment

  • Hello Admin,
    You have provided valuable information on your blog.
    We would also like to draw your attention to our website https://antiallergy.com/ where we provide many homecare and personal care products, anti-allergy bedding and gluten free food products free of allergens.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænger du til et kompliment ?