DIY fjer bogmærke- søndagshygge

Haveglæder….ny bog !

Boganbefaling- Slip haveglæden løs

The new book from garden specialist Lotte Bjarke. It is in danish and called " Slip haveglæden løs" in english "let your inner garden-passion loose"

The new book from garden specialist Lotte Bjarke. It is in danish and called ” Slip haveglæden løs” in english “let your inner garden-passion loose”

Da det jo er søndag og vi alle har fri, kunne jeg også godt tænke mig at anbefale en god bog, der passer perfekt til en kold solskinsdag. Nemlig en havebog, der sætter drømmene igang om en blomstrende have med masser af hyggekroge. og som forfatteren hortonom og blogger Lotte Bjarke siger ” haven skal være et frirum til nydelse og afslapning.” Så denne bog hylder alt fra tusindfryd i plænen og driftsikre løsninger til at komme igang i haven.

The new garden book from Lotte Bjarke. It is in danish and filled with inspiring photos.

The new garden book from Lotte Bjarke. It is in danish and filled with inspiring photos.

Lad haven være en nydelse

Bogen sætter fokus på, at du ikke skal lade dig dikterer af  gamle regler for den “pæne have”….Det er vigtigt at huske, at nyde tiden i haven, og ikke gøre det til en pligt at fjerne ukrudt, men istedet omfavne det. Nyde mælkebøtterne,  lade de selvsåede træer stå og så selvfølgelig en helt masse havetips. Gå ind og tag et kig og bestil den på forlaget Linnea.

More inspiring photos from the book Slip haveglæden løs by Lotte Bjarke.

More inspiring photos from the book Slip haveglæden løs by Lotte Bjarke.

Dette kapitel glæder jeg mig til

Jeg glæder mig specielt til at dykke ned i afsnittet om “driftsikkert plantevalg”, da jeg stadig kæmper lidt med at de planter jeg køber, bytter mig til eller får af venlige haveveninder, ofte ikke overlever i min have. Det er jo en sommerhus have, dvs. at hovedparten af jorden er sand…og der foregår ikke en regelmæssig vanding…så det er vist det man kalder en naturgrund med lidt forsøg hist og pist….men jeg kan se at der er masser af “Facts og fiduser” jeg skal have kigget på her i bogen….så jeg ved godt hvordan jeg skal tilbringe min søndag.

The new garden book  "Slip haveglæden løs" from Lotte Bjarke.

The new garden book “Slip haveglæden løs” from Lotte Bjarke.

Læs flere have indlæg

Forårs kuller

Og meget inspiration herfra flower-power

og dalia knoldene skal snart igang det-kribler-i-de-grønne-fingre

det er tid til at forspirer

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY fjer bogmærke- søndagshygge