The perfect cabinet for your dinningroom

Påsken i billeder

Sådan helt personlige billeder af hvordan vi har tilbragt vores påske…det ligner ellers ikke mig at blive alt for personlig, men her løfter jeg lige sløret for hvordan vi har tilbragt “fridagene”.

Konfirmationsforberedelser

De første 3 dage i sidste uge havde pigerne fri fra skole, og min mand skulle arbejde så vi var i København. Vi har jo en konfirmation i slutningen af denne måned, så der er en del forberedelser der skal styr på.

Jeg har jo lovet min datter at sy hendes kjole…og vi havde allerede lavet to prøve modeller af corsage delene og blondedelen der skal hen over…så det mønster burde snart være på plads…så jeg benyttede mig af, at hun var hjemme. Så jeg gik igang med den endelig kjole i det rigtige stof. Det brugte jeg de første to dage og lidt aftner på. Men nu sidder den perfekt, og jeg mangler kun lidt oplægning og en lynlås i bag….det er småting…og jeg kan næsten sætte flueben ved kjolen.

The dress for Ella's confirmation is getting ready for her big day at the end of this month.

The dress for Ella’s confirmation is getting ready for her big day at the end of this month. The pretty pink hydrangeas are from the danish growers Gardeners_own.

Flora forbereder en ægge-høst

Meget kan man sige om min yngste datter, men én ting er sikkert….Hun har en MEGET sød tand. Og derfor er det et must at få nogle gækkebreve afsted…så der kan høstes chokoladeæg. I år lavede hun også et par sjove pompon kyllinger, som var fra et kit de havde i Flying Tiger Copenhagen. Og lidt inden havde jeg modtaget det fine gækkebrev fra Bjørn Wiinblad, hvilken sød hilsen…Jeg er vild med den slags…så tak til Bjørn Wiinblad teamet…

Læs også gi-den-som-sommelier-til-paaskefrokosten her viser jeg andre gækkebreve

Flora is making her papercutted letters that will leave the reciever to guess who sent it. I guess this is a danish tradition here on the easter days to sent and recieve these beautiful cutted letters with a short poem.

Flora is making her papercutted letters that will leave the reciever to guess who sent it. I guess this is a danish tradition here on the easter days to sent and recieve these beautiful cutted letters with a short poem.

Fødselsdag på landet

Vi kørte i sommerhus onsdag aften, og fyldte bilen med gaver for torsdag havde Flora fødselsdag og fyldte 12 år. Så vi fik farmor på besøg og Flora skulle fejres med brunch og senere 3 retters middag på Højby Kro. Dagen gik med gaver og hygge. Flora fik en ny cykel, og en masse meget bløde skind ting til hendes værelse…hun havde ønsket sig fåreskind og puder i blød (kunst)pels. Så storesøster havde sidste weekend syet en rigtig fin pude og hendes bedste veninde havde også købt pude til hende, og søde sager til hendes søde tand….men det fineste var næsten et meget personligt og fint brev hun havde lagt ved….de er altså så søde de piger…

Læs også om Sønderho-kro-gourmet-og-historie-du-ikke-vil-hjem-fra hvis du som jeg elsker god traditionel dansk mad….så er den også et besøg værd.

Flora is kidding and enjoying her favorite cake....blondies...For dinner we went to Højby Kro and had a fantastic family dinner.

Flora is kidding and enjoying her favorite cake….blondies…For dinner we went to Højby Kro and had a fantastic family dinner.

Familie påskefrokost

Vi har en årlig tilbagevendende tradition, og det er at mine forældre og brødre med deres familier, kommer til påskefrokost her i sommerhuset. Det er super hyggeligt at stuve alle mand ind i det lille sommerhus…og det lykkedes altid…Vi laver hovedretten og så kommer de andre med forret og dessert…og mine forældre står for vinen…så er det ingen sag at holde den slags sammenkomster…Og hvert år hygger vi os så meget med at ses.

I år stod den på lammekøller, som Tommy havde lavet…Jeg sørger for at bordet bliver dækket, at der er lækkert og indbydende her.

Sorry, can't get enough of those beautiful hydrangeas are from the danish growers Gardeners_own. And I got some summerbird easter eggs from my brothers....Lucky me. And these lambchops were prepered the evening before and stood with low temperature in the stuve all night and got really delicious.

Sorry, can’t get enough of those beautiful hydrangeas are from the danish growers Gardeners_own. And I got some Summerbird easter eggs from my brothers….Lucky me. And these lambchops were prepered the evening before and stood with low temperature in the stuve all night and got really delicious.

Hvad med jer….har I haft en skøn påske….hvordan tilbringer I den…har I traditioner der ikke skal rykkes på eller tager I den år for år og lader jer inspirerer ? Det kunne jeg godt tænke mig at høre.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect cabinet for your dinningroom