Bæredygtig lampe - du selv kan lave

Teenageanneks – Sådan bygger du det !

Så er det snart weekend…tid til at lægge planer og drømme om sommer og solskinsdage i haven. 1. del af  vores projekt #teenageanneks er iøjeblikket at finde i Silvan‘s blad FORNY. Så kommer du forbi Silvan, så husk at snuppe et eksemplar…Og skal du ikke lige den vej, så check artiklen on-line her, og lad dig inspirerer.

Du kan også finde en anden artikel hvor annekset kan ses helt færdigt hos Bolius her.

Og så har det været i Bolig Magasinet april 2021 ovenikøbet på forsiden…den artikel kan du læse her.

The magazine FORNY features the first part of how to build this annex.

The magazine FORNY features the first part of how to build this annex.

Opstart og overvejelser.

Vi startede sidste år i slutningen af sommerferien….Inden da havde vi drømt, tegnet og regnet. Men da vi godt kunne fornemme, at “hoved-huset” var ved at blive for småt til os alle plus venner og veninder, der også skal være plads til. Ella vores ældste datter er 14 og Flora er 12 år. De vil begge gerne med i sommerhuset, men de vil også rigtig gerne have veninder med, og det er SÅ hyggeligt, så det SKAL der være plads til. Derfor skulle det være NU hvis ikke de skulle ende med at blive trætte af weekenderne deroppe.

In the magazine FORNY, you will find 6 pages with step by step illustrations and written describsion of the work.

In the magazine FORNY, you will find 6 pages with step by step illustrations and written description of the work.

Sådan kan det lade sig gøre

Arbejdet har kunne lade sig gøre, fordi vi er i sommerhuset nærmest hver weekend også i vinterhalvåret. Så der er blevet knoklet hele vinteren…og denne beskrivelse er kun af de ydre rammer…vi er iøjeblikket ved at være ved sidste fase. Så denne weekend skal vi op og slibe vægge og lofter for sidste gang inden det skal lakeres…det skulle vi også gerne nå i weekenden. Det bliver pigernes og mit job. Mens Tommy tager på værksted og bygger specialt tilpassede møbler.

Alt indvendigt er lavet i lyse finér plader, så udtrykket bliver lyst og nordisk. Og møblerne skal også bygges i denne type plader. Men den sidste del af hvordan man laver alt det indvendige fra isolering til bygger møbler kommer i den næste udgave af FORNY.

Læs også :

Hvis du gerne vil læse om vores proces tidligere, så kan du finde lidt mere info her vi-bygger-en-drøm

Eller vil du se hvordan jeg foretrækker at restaurerer gamle vinduer med linolie maling så kig med her linolie-maling-holder-i-længden

Last weekend Flora was also sading the walls, but they need a bit more, so last round this weekend before we paint with a silkmat laquer.

Last weekend Flora was also sanding the walls, but they need a bit more, so last round this weekend before we paint with a silkmat laquer.

Og det er blevet til mange lange nætter med arbejdslamper og høj musik i annekset…det bliver så skønt når det bliver høj musik og dans på terassen med farverige drinks og ingen arbejde….så er jeg sikker på vi vil tænke det er det hele værd…mange år frem.

Last night working on the "teenageannex"

Late night working on the “teenageannex”

Har du lyst til at læse lidt mere, så hop over på min instagram konto @peekaboodesign_lenenissen, og søg på #teenageanneks, så skal der nok komme mange skønne billeder fra projektet…

Og har du fået lyst til et byggeprojekt…så fortæl, det er så inspirerende at høre hvad I går og drømmer om at bygge…Jeg er allerede igang med nye køkkenplaner.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

4 comments

 • Ann Maria

  Det er et super hyggeligt og chamerende anneks I har bygget! Jeg har kigget på de indbyggede sengensom kan trækkes ud – kan du dele lidt mere info om hvordan de er lavet og hvad
  man skal være særligt opmærksom på?
  TAK! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann Maria
   De er lavet så du nærmest har de har et knæk hvor du så får ryglæn og siddeplade. De køre så ned på en skinne a la en skuffe skinne. Og så skal du have en form for lås der holder den på plads når den er slået op. Det er lidt svært at forklarer kort. men håber at det hjalp lidt.
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej, må man spørge hvad det har kostet af bygge? Altså i materialer :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæredygtig lampe - du selv kan lave