Teenageanneks - Sådan bygger du det !

Konfirmationsgaver….hvor blev klassikerne af?

Konfirmationsønsker 2018

Vi har én konfirmand i huset….lige om lidt skal vi stå klar med fest, taler, kjole og ikke mindst gaver…Og jeg tænker at røbe min datters ønskeseddel…for I er sikkert andre derude der tænker “hvad pokker skal man give dem?” Specielt hvis man ikke er til at overføre via mobilpay ;-)…og det med at folde pengesedler til ukendelighed, har jeg egentlig været tilhænger af….fordi man ved jo godt at det er det de allerhelst vil have…så de selv kan gå amok på blå mandag. Men hvem bruger fysiske pengesedler idag ?

Wishlist. Perfekte gaver til konfirmanden 2018.

Wishlist. Perfekte gaver til konfirmanden 2018.

Shoppinglist

  1. Chunky hoops fra Jane Kønig  du kan finde dem her.
  2. Beautiful world halskæde fra ByBiehl den kan du finde her
  3. Og disse super fede højtalere findes i 3 størrelser og 6 farver…de er SÅ cool find dem her
  4. Virkelig fin ring fra Maanesten, den findes også i guldbelagt her
  5. Ja, hvem vil ikke gerne have et af de super søde Instax kameraer…dette står øverst på Ella’s liste…du kan finde dem her
  6. Nunoo taske, som er et “must-have” for tiden, denne model er super praktisk i størrelsen, og super fin til ethvert outfit. Find den her
  7. En klassikere som “moren” her blev lidt glad for kom på….de margurit smykker er jo evigt gyldigt smukke…og kan hives frem af skuffen om 25 år og stadig være lige fine…find det her
  8. Og sidst men ikke mindst en fin enkel ring fra Garber, den kan findes her

Læs eventuelt min anmeldelse af bluetooth højtalere her 3-of-the-best-speakers-for-summer-parties

Forældrenes dilemma

Håber du har fundet lidt idéer, hvis du også er inviteret til konfirmationsfest i den kommende tid… For jeg kan godt røbe, at de gider ikke de der klassikere, som jeg har prøvet med f.eks…..” du har da ikke sådan et guld dagmarkors”….helt glad – super ønske, tænker jeg….men de himmelvendte øjne fra datteren sagde noget helt andet…Sååååå….nej, det kom heller ikke på listen, ligesom andre skønne ting som jeg syntes ville være evige minder om dagen…Men jeg syntes nu alligevel det er en god liste hun er endt op med, fine smykker og lækkerier til værelset, lidt sjove gadgets og så en taske….hun er jo en pige, så det er som det skal være.

Måske tænker I “jamen, hvad giver I hende?”….og det tør jeg ikke røbe, for jeg ved hun kan finde på at læse med…men der er jo masser af muligheder…dog er jeg lidt af den overbevisning at “hun får jo den fedeste fest, den smukkeste kjole og et minde forevigt” er det ikke nok, det ved jeg at vi ikke er enige om herhjemme, så hun får også en gave…

Jeg har iøvrigt været igang efter anvisning og lidt tegninger med at sy hendes kjole…den er næsten færdig men ikke helt…men jeg kan røbe den bliver fin…du kan måske fornemme det her. Ellers se og her, hvor der ligger et fint billede af den.

The dress in the making.

The dress in the making.

Det med småt

N.B. Der kan være nogle af linkene der er affiliatelinks. Jeg er ikke helt klar over hvilke og det har ikke nogen indvirkning på hvad der er kommet på listen, så det eneste der kan ske, er at jeg får 25 øre, hvis I klikker ind på dem 😉 eller sagt på en anden måde, så er det ikke noget jeg praktisere normalt, men fordi det trods alt er nemmere for jer, at jeg linker direkte til produkterne har jeg her gjort det…og som blogger burde jeg gøre det meget mere….kan jeg forstå ;-D.

Håber ihverttilfælde at der er noget, der også kan passe til de piger I måske er inviteret til fest hos…

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teenageanneks - Sådan bygger du det !